Dinamoviştii au îngenuncheat la Braşov

Ultima actualizare:

    «Alb-roşii» au fost acuzaţi că au făcut blat pentru a ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării echipei pregătite de doi foşti dinamovişti
«Alb-roşii» au fost acuzaţi că au făcut blat pentru a ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării echipei pregătite de doi foşti dinamovişti

Bătuţi, înjuraţi şi acuzaţi de blat! Asta li s-a întâmplat fotbaliştilor lui Flavius Stoican după înfrângerea fără drept de apel de la Braşov. “Câinii” nu au emoţii în privinţa locului pentru Liga Europa, însă prin înfrângerea de sub Tâmpa le-au dat o mână de ajutor foştilor dinamovişti Ţălnar şi Florentin Petre, în încercarea lor de a salva Braşovul de la retrogradare.

Braşovenii aveau 2-0 după ce trecuse puţin peste o jumătate de oră de joc, iar ocaziile la poarta lui Bălgrădean au curs pe bandă rulantă. De partea cealaltă o evoluţie ştearsă, iar fanii roş-albilor nu au mai rezistat.

Starea de tensiune s-a accentuat în momentul în care Dorin Rotariu a pătruns pe teren, în minutul 63, şi imediat i s-a strigat “La Dinamo vrem doar dinamovişti”, aluzie la relaţiile strânse pe care le are cu Anamaria Prodan, soţia stelistului Reghecampf. Oricum, şi la sfârşitul partidei, până să urce în autocar, i s-a transmis să plece la Steaua!

Totuşi, introducerea lui Rotariu în joc a fost doar “scânteia” conflictului, fiindcă din minutul 70 suporterii au luat decizia de a părăsi stadionul. Astfel, mai mult de jumătate dintre cei aproximativ 350 de susţinători ai “câinilor” au plecat din tribune, dar au ţinut să-şi exprime nemulţumirea.

“Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi”, a fost mesajul lor, iar la final, când jucătorii s-au dus să-i salute pe cei rămaşi, reacţia a fost şi mai dură: “Blatiştilor, blatiştilor”. Oricum, pentru prestaţia slabă a echipei nu a fost iertat nici acţionarul Ionuţ Negoiţă, acesta fiind înjurat minute-n şir. Ieri, conducătorii “câinilor” nu au putut fi contactaţi pentru a comenta incidentele.

Explicaţii au dat însă Stoican şi jucătorii. “Fiecare are o opinie, orice spectator poate să spună ce gândeşte, dar realist fiind, chiar n-am făcut o partidă aşa cum ne doream cu toţii”, s-a apărat tehnicianul, iar căpitanul Dragoş Grigore a anunţat: “Lumea interpretează şi se pornesc nişte discuţii care ne afectează. Ne deranjează foarte mult ceea ce se spune, dar nu avem ce să facem fiindcă nu am putut să jucăm mai bine decât Braşovul”.

Suporterii au continuat “războiul” şi ieri pe site-urile lor şi interesant e că până şi unii dintre susţinătorii braşovenilor au creditat ideea de “blat”. Teoria fanilor e că Dinamo are locul patru asigurat, ultimul pentru Europa, în condiiţiile în care urmăritoarea Vaslui va fi exclusă din Liga I fiindcă nu a obţinut licenţa, iar Braşovul, antrenată acum de Cornel Ţălnar şi cu foşti “câini” în lot, avea mare nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea.

Dinu «Vamă» crede că a fost aranjament

Cum era de aşteptat, “înţepăturile” din partea rivalilor au apărut imediat. Preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a comentat şi el partida de la Braşov, ironizând jocul slab al bucureştenilor.

“Rezultatul era clar de la pauză şi e inexplicabil ca Dinamo să joace atât de slab când venea după patru victorii consecutive. Cred că doar Stoican vrea locul trei, ceilalţi nu-l vor şi poate se gândesc deja la vacanţă”, a tunat acesta.

simeon stalpnicul png

Răzbunarea lui Ţălnar

Dat afară de la Dinamo după ce s-a certat cu Ionuţ Negoiţă, Cornel Ţălnar a vrut să-şi umilească echipa de suflet. “Scorul putea să fie 4, 5-0 şi era un rezultat care nu surprindea pe nimeni fiindcă am avut ratări incredibile. Oricum a fost o victorie importantă, iar băieţii au făcut cel mai bun meci din acest retur. Mă bucur foarte mult că am câştigat împotriva fostei mele echipe”, a spus “Ţânţarul”.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net