Divorţ după 1.155 de zile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Antrenorul care a câştigat singurele trofee din istoria clubului Oţelul, Dorinel Munteanu (44 de ani), s-a despărţit ieri de gruparea gălăţeană, după 1.155 de zile petrecute pe banca roş-alb-albaştrilor.

În topul longevităţii antrenorilor Oţelului, fostul internaţional ocupă locul al patrulea, după Vasile Simionaş (cinci sezoane), Constantin Rădulescu (patru sezoane) şi Petre Grigoraş (trei sezoane şi jumătate). „Munti" a acceptat rezilierea amiabilă a contractului scadent în vara lui 2013, pe fondul rezultatelor slabe, dar şi a neînţelegerilor cu primarul Marius Stan şi cu noul conducător al clubului, Narcis Răducan.

Munteanu pierduse şi sprijinul vestiarului, după ce i-a catalogat pe jucători ca fiind „expiraţi" într-o şedinţă cu cei din conducere.

Meciurile cu Manchester United au însemnat apogeul pentru Oţelul Galaţi

simeon stalpnicul png

Înlocuitorul lui Dorinel Munteanu este fostul căpitan al echipei Oţelul, Viorel Tănase (42 de ani), care şi-a început cariera de antrenor în 2007.

După o scurtă perioadă în care a fost secundul lui Petre Grigoraş la prima echipă, el şi-a început cariera de principal la Oţelul II, în Liga a III-a.

El a mai condus doar echipe din eşaloanele inferioare: Dunărea Galaţi (Liga a II-a), Farul Constanţa (Liga a II-a) şi SC Bacău (Liga a III-a). Secundul lui Tănase va fi o altă fostă glorie locală, fostul fundaş Tudorel Pelin.

Marius Stan: «Nu-l înţeleg pe Dorinel»

Fostul director general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că nu înţelege nemulţumirile lui Dorinel Munteanu, având în vedere că este cel mai bine plătit tehnician din Liga I.

„Am văzut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu şi pot să spun că, indiferent de domeniu, demisia este un act de mare onoare. În afara faptului că echipa nu a mai câştigat de multă vreme un meci, nu înţeleg ce alte nemulţumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine plătit antrenor din Liga I. Salariile şi primele sunt achitate punctual însă, paradoxal, ne aflăm pe o poziţie în clasament care nu ne face cinste", a afirmat Marius Stan, în prezent primar al municipiului Galaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net