Dorinel Munteanu şi soţia îşi împart averea la tribunal

Ultima actualizare:
Dorinel, reprezentant de vază al “generaţiei  de aur”
Dorinel, reprezentant de vază al “generaţiei de aur”

Divorţul a devenit o modă în fotbalul românesc. Parcă nici nu mai contează numele celor implicaţi, anii de căsătorie, copiii sau averea pe care o au. Nimic nu mai surprinde pe nimeni. Tocmai de aceea, vestea destrămării mariajului lui Dorinel Munteanu nu a mai şocat.

Dorinel Muteanu, 47 de ani, nu trece prin cea mai bună perioadă a vieţii. Lider absolut al selecţiilor la echipa naţională a României, 134, fostul mijlocaş este în căutarea unei echipe competitive, iar din punct de vedere sentimental se află într-un moment crucial. La finalul anului trecut a decis să pună punct mariajului cu Simona, 44 de ani, femeia alături de care a trăit 27 de ani. Munteanu şi soţia lui se ştiu din adolescenţă, iar iubirea lor a fost una puternică. Au fost împreună câteva luni, apoi şi-au oficializat relaţia cu o logodnă, urmată, firesc, de căsătorie. ”Noi ne-am cunoscut şi el a trebuit să plece o săptămână la lotul naţional de juniori. Mi-a spus că discutăm mai serios când se întoarce. L-am întrebat dacă vrea să avem o relaţie serioasă sau mă consideră o aventură. El a înţeles că eu vreau doar să mă distrez şi eu l-am lăsat să înţeleagă ce a vrut. Nu ne-am mai întâlnit şi după opt luni a revenit şi m-a întrebat dacă vreau să fiu prietena lui. I-am spus că încă mă mai gândesc şi abia după o săptămână i-am răspuns că vreau. Aşa a început povestea noastră”, a povestit Simona, în 2010. 

Soţii Munteanu, alături de fiica lor, Bianca, pe vremea când erau o familie fericită
Soţii Munteanu, alături de fiica lor, Bianca, pe vremea când erau o familie fericită

În urmă cu 24 de ani a apărut pe lume Bianca, fata lor, acum studentă în ultimul an la o Universitate din Olanda. Revenind la Dorinel şi Simona, se pare că timpul a măcinat căsnicia lor, care acum s-a destrămat. Cel care a depus actele de divorţ este chiar antrenorul, însă Simona a contracarat cu cererea de partaj. Şi, soţii Munteanu au ce avere să împartă. Aproximativ 600.000 de euro. Simona a plătit taxa de timbru, aproximativ 85.000 de lei echivalentul a trei la sută din valoarea totală a bunurilor pe care soţii le-au dobândit în timpul mariajului şi pe care trebuie să le împartă acum. ”Simona a stat cea mai mare parte a timpului în Germania, unde are o casă, dar a venit în România de dragul lui Dorinel, în perioada în care el antrena în Liga 1. De mai bine de doi ani s-a mutat din nou la Koln, în timp ce Dorinel a rămas în ţară”, ne-a povestit un apropiat. 

Este cel mai selecţionat fotbalist român


    Dorinel, reprezentant de vază al “generaţiei  de aur”
Dorinel, reprezentant de vază al “generaţiei de aur”

Dorinel Munteanu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai ”Generaţiei de Aur”, echipă care a ajuns la un pas de semifinalele Campionatului Mondial din SUA, din 1994. Mijlocaşul ajuns acum la 44 de ani este liderul selecţiilor la prima reprezentativă, fiind convocat de 134 de ori la lotul ”tricolor”, pentru care a marcat 16 goluri. A jucat în străinătate la Cercle Brugge, Koln şi Wolfsburg, iar în ţară a ieşit campion cu Steaua şi Dinamo. Are un titlu câştigat şi ca antrenor, cu Oţelul Galaţi, în sezonul 2010-2011.

8 luni de închisoare pentru că a condus beat

Antrenorul a avut mari probleme cu legea în anul trecut, atunci când a fost prins de poliţiştii de la rutieră conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa l-a condamnat antrenor la opt luni de închisoare, cu suspendare. Ulterior, la recurs, magistraţii au decis să suspende aplicarea pedepsei timp de doi ani, perioadă în care Dorinel Munteanu se află sub supraveghere şi nu mai are dreptul să conducă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
roberto baggio jpg
CM Qatar 2022 - sferturi: Anglia - Franța. FOTO EPA-EFE
David Popovici (EPA) jpg
Valentin Mihăilă (Sportpictures) jpg
Romania la meciul cu Ucraina de la EURO 2024 (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
David Popovici jpg
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net