Dorinel rămâne pe 200.000 €

„Am discutat cu Dorinel, negocierile se desfăşoară normal, dar deocamdată nu am semnat contractul. Am ajuns însă la un acord de principiu, cel mai probabil el va rămâne la Oţelul şi în sezonul următor. Eu am fost mereu adeptul continuităţii", ne-a declarat Marius Stan, care a dezvăluit că actele vor fi semnate astăzi: „Abia după ce vom primi prin fax contractul semnat, vom putea anunţa oficial că avem antrenor pentru următorii doi ani". „Gata, am ajuns la consens! Dorinel a mai lăsat şi el din pretenţii, am mai plusat şi noi la ofertă şi am bătut palma. Aşa cum se întâmplă la o negociere", a spus şi Ilie Hagioglu, directorul sportiv de la Oţelul.

Surse din anturajul echipei susţin că „Neamţul" va avea un salariu anual de 200.000 de euro, cu 80.000 mai mult decât a câştigat până acum. La această sumă se vor adăuga în contract diverse bonusuri de performanţă.

Stadionul pentru Ligă, în funcţie de adversari

Consiliul Local Galaţi se va întruni astăzi pentru a decide dacă se vor face investiţiile necesare pentru ca stadionul „Dunărea" să poată găzdui partidele de acasă ale Oţelului din Liga Campionilor.

„Dacă nu reuşim să facem ceva la Galaţi, ne vom reorienta. Dacă vom avea adversari puternici, ca Barcelona sau Manchester, vom juca pe «Naţional Arena». Dacă vom avea adversari cu nume mai puţin răsunătoare, atunci poate vom juca la Piatra Neamţ. Din discuţiile avute cu cei de la FRF, se pare că nici stadionul de acolo nu întruneşte chiar toate condiţiile pentru grupe, dar vom vedea ce se poate face", a declarat Marius Stan.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg