Dragomir: «Stadionul Giuleşti ar trebui închis!»

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că stadionul Rapidului ar trebui închis pentru că are nevoie de reparaţii capitale. În plus, Dragomir crede că giuleştenii şi cei de la Universitatea Cluj vor primi licenţa, cluburile fiind acum în pericol de a nu putea evolua în sezonul următor în Liga I.

"Părerea mea este că ar trebui închis stadionul Giuleşti. Dacă Ministerul Transporturilor, care a dat atâţia bani pe licitaţii spurcate şi defavorabile României, nu este în stare să bage 3-4 milioane de euro să îl consolideze şi să îl facă competitiv înseamnă că ne ducem de râpă cu totul", a spus Dragomir.

Preşedintele LPF nu crede că e o soluţie ca Rapid, Steaua şi Dinamo să joace toate pe Arena Naţională. "Dacă o să joace trei echipe acolo o să se aleagă praful de Arena Naţională. Soluţia este să se construiască încă 2-3 stadioane".

"Rapid şi Universitatea Cluj vor primi licenţa"

"Sunt convins că Rapid şi Universitatea Cluj iau licenţa pentru sezonul viitor. Universitatea Cluj poate rezolva problema salarială pentru că au nişte bani la Ligă, iar noi le putem da banii. Iar cei de la Rapid, din ce am vorbit cu ei, deja şi-au rezolvat problema. Aşadar, eu sunt convins că toate îşi vor lua licenţa. Că pe traseu s-ar putea să dispară dintre ele, cum se întâmplă prin Liga a II-a, asta e altceva", a mai spus Dragomir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net