Dublă de 1.300.000 €


    Cei de la Voluntari încearcă să-şi menţină locul în prima ligăFoto: sportpictures.eu
Cei de la Voluntari încearcă să-şi menţină locul în prima ligăFoto: sportpictures.eu

Granzii campionatului au insistat anul trecut ca prima ligă să aibă 14 echipe, în ideea că banii din drepturile TV se vor împărţi la mai puţine cluburi şi fiecare va încasa mai mult. Astfel, cine promovează se poate pomeni cu o pleaşcă de bani pe cap.

O echipă care venea din liga secundă nu primea până acum mai mult de 800.000 de euro, dar din acest sezon va fi cu totul altceva. Promovata va încasa minimum 1,3 milioane de euro, iar pentru o asemenea sumă merită tot efortul. Aceşti bani ar asigura o mare parte a bugetului echipei în primul eşalon şi supravieţuirea până la finalul sezonului.

Miercuri, Voluntari şi UTA Bătrâna Doamnă se vor bate pentru acest pot. De la 18.30, pe stadionul Anghel Iordănescu, de la marginea Bucureştiului, se va disputa turul, urmând ca duminică, la Arad, să se decidă totul. Se anunţă un război pe viaţă şi pe moarte, de această dublă depinzând viitorul ambelor cluburi.

UTA pleacă cu un mare dezavantaj, arădenii încercând pe ultima sută de metri să amâne această dublă sau s-o transforme într-un singur joc, pe teren neutru. Argumentul a fost cel legat de oboseală, dubla cu Călăraşiul, încheiată sâmbătă, storcându-i de puteri. FRF n-a admis asta, iar Voluntari pare să aibă prima şansă de a rămâne în Liga I şi de a încasa cei 1,3 milioane de euro.

foto1 fratiiB jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (1) jpg
cub ioana nastase png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg