Duckadam, dat afară din casă!

Ultima actualizare:

    Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, trebuie să părăsească apartamentul din zona Arcului de Triumf din Bucureşti, el pierzând dreptul de a mai locui aici în urma unei licitaţii.

Duckadam locuia într-un apartament RAPPS, primit în urmă cu câţiva ani de la prim ministrul Victor Ponta. "Apartamentul l-am pierdut la licitaţie. Îl primisem de la Ponta, aparținea celor de la RAPPS, aveam de gând să-l cumpăr. Am plătit chirie la el de m-a uscat. Și-mi zisese cineva că o să-l iau sigur că nu o să vină nimeni la lictiație. Mai erau încă două apartamente la licitație. La primele două nu s-a prezentant nimeni, la mine au venit 11 persoane! 160.000 de euro a costat, de unde să am eu atâția bani? L-am pierdut", a spus el pentru GSP.

Fostul mare portar al Stelei a încercat să împrumute bani de la Gigi Becali, dar a fost refuzat: "Neavând o parte importantă din bani, am mers la Palat și l-am rugat pe domnul Becali să mă împrumute cu 35.000 de euro pentru o lună sau două, până reușesc să vând apartamentul din Arad. Domnul Becali mi-a spus în față că odată cu ieșirea din pușcărie s-a jurat că nu mai dă bani cu împrumut, nimănui. I-am răspuns că am înțeles, nu m-am supărat și am plecat, dar nici bine nu mi-a căzut".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net