Dumitru Dragomir: «Rednic e cea mai bună soluţie pentru Dinamo!»

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede că la Dinamo e haos, clubul e plin de incompetenţi şi-n vestiar sunt mulţi răzvrătiţi! Pentru a rezolva problema băncii tehnice, Dragomir spune că Mircea Rednic e alegerea cea mai bună, iar în organigramă pentru a pune lucrurile la punct ar trebui păstraţi Dinu şi Tică Dănilescu.

"Îmi pare aşa de rău de Rednic pentru că este un antrenor bun. A ridicat-o pe Standard mai sus de când a luat-o. Dacă nu lua români la echipă era antrenor şi acum la Standard. El ar fi o soluţie foarte bună pentru Dinamo, cea mai bună soluţie. Nu ştiu dacă ar accepta, dar el sau Lucescu sunt doi antrenori care garantează trofee", a spus Dragomir.

"Dinamo a intrat pe un făgaş bun, vă spun precis. Domnul Negoiţă se pare că este pe drumul cel bun, iar domnul Anghelache va face o treabă bună acolo. Dar el trebuie să pună lucrurile la punct pentru că la Dinamo este un haos de nedescris la această oră din toate punctele de vedere. Şi atunci, acest patron Negoiţă şi cu Anghelache au nevoie de puţin timp să pună lucrurile la punct. Pe răzvrătiţi îi va da afară, pe incompetenţi îi va da afară. Pentru că sunt încă mulţi incompetenţi la Dinamo. Dar dintre toţi cei de acolo, eu îi susţin pe doi, Cornel Dinu şi Tică Dănilescu", a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net