E oficial: Mititelu a retras FC Universitatea Craiova din campionat!

Ultima actualizare:

    Adrian Mititelu, patronul echipei din Bănie
Adrian Mititelu, patronul echipei din Bănie

Echipa FC Universitatea Craiova s-a retras, joi, din competiţia Ligii a II-a, după disputarea a 22 de etape în ediţia 2013-2014 a Seriei a II-a, a anunţat patronul grupării oltene Adrian Mititelu într-o coferinţă de presă.

"Din păcate astăzi trebuie să dau o veste proastă. Nu credeam că vom ajunge aici, dar din cauza situaţiei foarte grele cu care ne confruntăm de opt luni nu mai putem duce competiţia. Nu pot să îmi mai desfăşor activitatea cu o echipă hăituită în permanenţă de acest grup de la Primărie şi care se antrenează pe nişte terenuri preistorice. Nu vrem să ne batem joc de brandul Universitatea Craiova, să se bucure adversarii noştri că ne bat la scor şi că ne umilesc. De aceea astăzi punem punct activităţii", a spus Mititelu.

El a menţionat că îşi doreşte ca FC Universitatea Craiova să revină în competiţie în sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a. "Avem speranţa că până în vară lucrurile se vor lămuri, iar din toamnă sper să revenim în Liga a II-a pentru că nu există niciun motiv ca noi să nu putem reveni în acest eşalon. FC Universitatea Craiova nu a murit în 2011, nu va muri nici în 2014. Jucătorii rămân sub contract, iar într-o lună sper să se aprobe planul de reorganizare din dosarul de insolvenţă al clubului. Eu nu voi abandona niciodată acest club până nu se va face dreptate", a precizat Adrian Mititelu.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net