Enes Sali, cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României

Ultima actualizare:

    Enes SaliFOTO: Sportpictures.eu
Enes SaliFOTO: Sportpictures.eu

Enes Sali a intrat în istoria fotbalului românesc, fiind cel mai tânăr debutant din istorie la echipa națională.

În minutul 82 al meciului a fost introdus pe teren Enes Sali. Acesta a devenit cel mai tânăr tricolor din istorie, la vârsta de 15 ani și 264 de zile. Jucătorul Farului are și naționalitate canadiană și tocmai de aceea cei de la FRF au vrut cumva să-l securizeze, să nu poată fi ”furat” în viitor de naționala nord-americană. Totuși, pentru ca un jucător să nu mai poată juca pentru o altă echipă reprezentativă, el trebuie să fie folosit în trei partide oficiale sau amicale, astfel că e de așteptat ca și viitorul selecționer să îl mai introducă pe finalurile de meci pe adolescentul descoperit de Gică Hagi.

“Mă simt foarte bine.  Este o onoare pentru mine să debutez în acest tricou. Este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie, mă bucur că am luat această decizie şi vreau să joc pentru România cât mai multe meciuri. M-am simţit foarte bine la lot, băieţii m-au tratat foarte bine. Din păcate nu ne-am calificat, dar ar trebui să ţinem capul sus şi să mergem înainte. Este visul nostru să ajungem la un turneu final. Eu o să fac tot ce îmi stă în putere ca să îndeplinesc acest vis”, a spus Sali la Pro X.

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net