Eşti şomer, stai la restaurant!

Ultima actualizare:

    Neli şi Mircea au stat 4 ore la un restaurant din zona PrimăveriiFoto: Mihai Ionescu
Neli şi Mircea au stat 4 ore la un restaurant din zona PrimăveriiFoto: Mihai Ionescu

Mircea şi Răzvan sunt plini de bani, dar totuşi muncesc în continuu de multă vreme. Cei doi antrenorui, tată şi fiu, pot număra pe degete zilele libere dintr-un an! Ambii sunt fără angajament după rezilierile cu Xanthi şi Zenit şi se relaxează!

Cel mai mult gustă din această vacanţă nedorită, Mircea Lucescu, care după demiterea de la Sankt Petersburg se găseşte într-o situaţie istorică! De 21 de ani n-a mai avut o vară în care să nu ştie pe ce să pună mâna şi ce strategie să facă pentru sezonul viitor. După despărţirea de Regianna, din noiembrie 1996, „Il Luce” a stat pe bară până în iulie 1997, când a semnat cu Rapid. Apoi, a urmat doar foc continuu, până în urmă cu două luni.

Cum nu se grăbeşte să semneze cu altă echipă, Lucescu senior trăieşte clipa! Fotografii Click! l-au surprins zilele trecute într-o rutină care pare să-i placă la nebunie. Prânzul cu Neli, soţia sa, la un restaurant din zona Primăverii, unde a stat 3 ore şi jumătate. Cei doi au consumat vin roze şi prosciuto, o şunculiţă pe care o iubeşte „Nea Mircea”. Apoi, după ce au plătit cu bani scoşi dintr-un plic doldora, cei doi au plecat acasă, dar tehnicianul de 71 de ani n-a uitat să fie galant. Şi-a trimis şoferul după un buchet mare de flori, pentru consoarta lui. Au urmat câteva ore de odihnă şi o reunire cu viitorul.


    Seara, Neli şi Mircea s-au întâlnit cu Marilu, Ana şi RăzvanFoto: Mihai Ionescu
Seara, Neli şi Mircea s-au întâlnit cu Marilu, Ana şi RăzvanFoto: Mihai Ionescu

Pe seară, la un alt stabiliment de lux, de această dată din Herăstrău, Mircea şi Neli s-au întâlnit cu familia fiului lor, Răzvan. Despărţit şi el  de grecii de la Xanthi, Lucescu junior a luat-o pe soţia Ana şi pe fiica lor, Marilu, şi au cinat alte trei ore şi jumătate. A lipsit doar Matei, prins cu facultatea, în Olanda!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net