Evoluția Farului l-a mulțumit pe Gică Hagi. ”De mult n-am mai jucat așa!”, spune „Regele”

image
Portarul rapidist Moldovan a limitat proporțiile scoruluiFoto: sportpictures.eu

Constănțenii au profitat și de accidentările în serie din echipa Rapid, rămasă în 10 jucători pe final de meci. ”Regele” a recunoscut că de mult timp echipa luni n-a evoluat ca în partida cu bucureștenii (2-0).

După confruntare, Gică Hagi a avut motive de satisfacție: “Un meci mare. Un meci foarte bun făcut de noi, atât ofensiv, cât şi defensiv. Unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am făcut. De mult timp nu am văzut echipa mea să joace aşa. Mulţumit de toţi, cum au interpretat, cum au vrut. Suntem fericiţi, pentru că adversarul era foarte bun. Am dominat la toate capitolele din minutul 1 până în minutul 90. Întâlnim echipe puternice, dar şi noi suntem puternici. Anul acesta cred că nu a fost meci în care noi am fost sub adversar. Aici e bucuria mea, astăzi am avut în totalitate controlul jocului”, a declarat Hagi pentru posturile care transmit Liga 1.

De partea cealaltă, tehnicianul rapidist Mihai Iosif s-a declarat îngrijorat de problemele de efectiv: “Au ieşit patru jucători accidentaţi. Hlistei s-a accidentat şi el. Nu ştiu ce are. La Ioniţă e o recidivă. Nu-mi reproşez că l-am folosit. Am întrebat toată lumea. Din punct de vedere medical nu pot să-mi dau eu cu părerea. Tot ce am pregătit o săptămână a trebuit să se schimbe în 17-18 minute. E tristeţe în momentul ăsta. Sper să avem capacitatea să ne redresăm. Nu suntem în cea mai bună perioadă. Acum mă gândesc să am un 11 ce-l pot alinia, un 11 care să joace”, a spus Iosif pentru posturile care transmit Liga 1.Farul - Rapid 2-0Au marcat: Ghiţă (min. 42) şi Ciobanu (min. 59)Farul Constanţa: Aioani – Mladen, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Purece (Pires, 61), Artean (Dobrosavlevici, 80), Ciobanu (Radaslavescu, 70) – Ely Fernandes (Petre, 61), Jefte Betancor, Pitu (Grameni, 69). Manager: Gheorghe HagiRapid: Moldovan – Goge, Săpunaru, Grigore (Dandea, 6), Morais (Moise, 61) – Crepulja, Albu, Pănoiu (Ilie, 46) – Ioniţă (Stahl, 18), Bălan (Marzouk, 46), Hlistei. Antrenor: Mihai IosifArbitru: Cătălin PopaÎn clasamentul Ligii 1, lider rămâne CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată de FCSB – 37 de puncte (17 jocuri) şi de Farul – 29 de puncte. FC Rapid se află pe locul 6, cu 28 de puncte.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
CTP
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg