EXCLUSIV! 250 de euro, meniul la nunta fiicei lui Ioan Becali

simeon stalpnicul png

Ioan Becali trăieşte o săptămână cu emoţii în plan familial, deoarece prima sa fiică, Pamela (24 de ani) va face nunta cu alesul inimii ei, Bogdan Marinescu (32 de ani). Evenimentul e programat la centrul Ambasad'or din Otopeni, iar naşii cuplului vor fi Gică Popescu şi soţia sa, Luminiţa.

Pregătirile pentru nuntă sunt pe ultima sută de metri, fiica lui Giovani fiind cea care s-a ocupat de toate amănuntele.

Chiar dacă ea a cerut centrului de organizare a evenimentului semnarea unui contract de confidenţialitate, Click! a aflat toate detaliile petrecerii.

Locaţia nunţii fiicei lui Giovani Becali e una exclusivistă

simeon stalpnicul png

Cei doi miri vor avea în jur de 700 de invitaţi, între care foşti sau actuali fotbalişti de renume, precum Chivu, Mutu, Hagi, Mircea Sandu, Victor Piţurcă, Dan Petrescu, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, dar şi prieteni de-ai lui Ioan Becali din străinătate, în special din Spania şi Italia.

Toţi nuntaşii vor servi masa în cortul special amenajat pentru astfel de evenimente şi care a costat 500.000 de euro.

Scaunele de sticlă le vor tăia răsuflarea invitaţilor

simeon stalpnicul png

Mesele sunt rotunde, iar scaunele din sticlă, stilul Ghost, în valoare de 250 de euro bucata. Meniul, care va costa tot 250 de euro de persoană, va fi predominant machidonesc, cu miei şi purceluşi la proţap, dar se vor regăsi şi preparate din bucătăria românească şi internaţională.

La miezul nopţii, însurăţeii vor avea parte de un foc de artificii impresionant, care va dura 20 de minute, şi pentru care Ioan Becali a plătit 10.000 de euro.

Piscina din faţa cortului va fi umplută cu nuferi albi, iar muzica va fi asigurată de artişti machidoneni. La cererea familiei Becali, Nicuşor Stan, proprietarul complexului, a cerut ca locaţia să fie securizată la maxim, pentru a dejuca intenţiile paparazzilor de a face poze în interior.

Giovani va dansa din nou alături de soţia lui, Stella

simeon stalpnicul png

Pamela şi Bogdan formează un cuplu din 2006, ei cunoscându-se prin intermediul unor prieteni comuni. O perioadă, relaţia s-a consumat la distanţă, Bogdan locuind în Germania, unde era stabilit încă din 1990, la Munchen.

Apoi cei doi s-au mutat împreună la Bucureşti, dar au făcut naveta şi în Germania, acolo unde ginerele lui Giovani desfăşoară afaceri. Ei s-au logodit în 2009, iar săptămâna trecută s-au căsătorit civil în Germania, aducând actele la primăria Voluntari pentru oficializare.

După nuntă, Pamela şi Bogdan se vor muta în casă nouă, Ioan Becali angajându-se să le dea o vilă la cheie şi câte o maşină fiecăruia.

Bogdan este străin de fotbal, sportul preferat al socrului său. În schimb, ginerele lui Giovani e maestru la darts, el câştigând câteva concursuri.

Atât el, cât şi Pamela refuză mediatizarea, preferând să trăiască liniştiţi departe de agitaţia specifică bărbaţilor din familia Becali. Bogdan n-a fost de acord nici să îndeplinească rugămintea fostului impresar, care ar fi vrut ca tinerii să poarte numele Becali, întrucât Giovani are numai fete şi nu-şi poate duce numele mai departe.

Giovani a dat 25.000 de euro pentru rochii

Ioan Becali a plătit o sumă impresionantă pentru vestimentaţia familiei sale.

El a dat 25.000 € ca să plătească rochiile fiicelor sale, Pamela (24 de ani), Andreea (21 de ani) şi Laura (11 ani) dar şi a soţiei, Stella Hernandez, care s-a întors din Columbia, reluându-şi viaţa alături de fostul impresar. Rochiile au fost cumpărate de la Istanbul, în vreme ce mirele şi-a achiziţionat costumul din Germania.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
zodia care consuma alcool jpg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg