EXCLUSIV! Aşa arată acum gura lui Milanov!

Ultima actualizare:

Doi dinţi s-au rupt pe loc şi i-a scuipat pe gazon, iar trei i-au fost extraşi în salvare, pentru că erau compromişi. Zona afectată ar trebui să arate ca în infografia alăturată.

La trei zile după accident, Milanov încă suferă la Sofia, unde a fost operat de mai multe ori pentru a-i reface rana din gură. Fotbalistul nu poate încă să vorbească, dar comunică cu colegii şi staful de la Vaslui prin SMS-uri şi pe site-urile de socializare de pe internet. După ce zona i-a fost curăţată, oficiali ai clubului moldovean au aflat de la Milanov şi au dezvăluit pentru Click! şi ce dinţi şi-a pierdut exact fotbalistul.

Practic, fundaşul dreapta a rămas luni seara fără incisivul central stâng, incisivul lateral stâng, caninul stâng, premolarul I stâng şi premolarul II stâng. Pe scurt, toată partea din stânga sus a maxilarului, începând cu „lopătarul" şi continuând cu următorii 4 dinţi.

Vestea proastă este că vasluienii au aflat că este posibil ca şi alţi dinţi să fie afectaţi şi, în consecinţă, să trebuiască scoşi. Un raport medical complet şi definitiv va fi eliberat de către medicul bulgar care îl tratează în aceste momente pe jucător.

Toată lumea aşteaptă un singur lucru: aflarea pedepsei care îi va fi aplicată lui Cadu. Comisia de Disciplină a LPF a decis să amâne judecarea cazului pentru 7 martie. Argumentul a fost acela că oricum Cadu e suspendat pentru meciul cu Oţelul şi e mai bine ca o decizie să fie luată după ce se va şti şi perioada de indisponibilitate a lui Milanov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net