EXCLUSIV! Au spălat fiecare scaun!

Ultima actualizare:

    Arena Naţională
Arena Naţională

Românii vor să fie siguri că Arena Naţională se va prezenta impecabil la finala de diseară, aşa că au făcut eforturi uriaşe pentru ca totul să fie perfect: de la mobilizarea unui efectiv impresionant de oameni care au curăţat scaunele, până la montarea a zeci de toalete ecologice sau suplimentarea numărului de chioşcuri de unde fanii îşi pot cumpăra mâncare sau sucuri.

Ieri, în jurul prânzului, angajaţii responsabili cu „lustruirea" stadionului spălaseră aproape 30.000 de scaune şi spuneau că până după-amiază, toate cele peste 50.000 de locuri vor străluci.

simeon stalpnicul png

De acelaşi „tratament" au avut parte şi toate toaletele stadionului. În plus, au fost aduse w.c.-uri mobile, ecologice, care au fost amplasate în diferite zone ale arenei.

Comercianţii şi-au făcut provizii de chipsuri, sucuri şi băuturi răcoritoare, triplându-şi stocurile. Şi în afara arenei se muncea de zor, televiziunile care ajunseseră deja în Bucureşti îşi aranjau carele de transmisie, partida de diseară urmând a fi vizionată în 130 de ţări

Cu ce nu aveţi voie pe stadion

Suporterii nu au voie să intre pe stadion cu aparate foto profesionale, laptop-uri, tablete, căşti moto, parfumuri, spray-uri, trepiede, genţi, rucsacuri, valize, briceaguri, tirbuşoane, umbrele şi alte obiecte contondente.

Dacă totuşi fanii vor avea asupra lor obiecte interzise pe stadion, acestea vor putea fi depozitate la una dintre garderobele de la cele trei intrări în stadion, după cum urmează: două garderobe la poarta de intrare dinspre Bd. Basarabia, două la poarta de intrare dinspre Str. Pierre de Coubertin şi una la poarta de intrare dinspre Str. Maior Coravu. Controlul corporal va fi realizat la intrarea în stadion.

Restricţii de circulaţie

Potrivit Poliţiei Rutiere, circulaţia va fi oprită pe Bulevardul Basarabia, între Piaţa Eudoxiu Hurmuzachi şi Bulevardul Chişinău, pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează artera respectivă, de azi, de la ora 9.00, şi până a doua zi, la ora 4.00.

De asemenea, maşinile nu vor putea circula pe strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin, precum şi pe străzile care intersectează artera respectivă şi nici pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi rondul de la intrarea în stadion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net