"Fantoma" lui Reghe îl bântuie pe Piţi

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă a pierdut clar (0-3) meciul cu fosta echipă a lui Reghecampf şi nu mai are şanse să-şi îndeplinească obiectivul cu Al-Ittihad
Victor Piţurcă a pierdut clar (0-3) meciul cu fosta echipă a lui Reghecampf şi nu mai are şanse să-şi îndeplinească obiectivul cu Al-Ittihad

Al-Ittihad, formaţia pregătită de fostul selecţioner al României, a ieşit definitiv din cursa pentru ocuparea unui loc pe podium în Arabia Saudită. Piţurcă şi jucătorii săi au fost „îngropaţi” de foştii elevi ai lui Laurenţiu Reghecampf.

Reghe a plecat de mult timp de la arabi, dar rivalitatea dintre el şi Victor Piţurcă rămâne de actualitate. Vineri seară, Piţi a suferit cea mai drastică înfrângere de când a ajuns în Arabia Saudită, un 0-3 usturător pe terenul marii rivale Al-Hilal. Cu această victorie, gruparea antrenată în prima parte a sezonului de Reghecampf le-a spulberat celor de la Al-Ittihad şansele de a se clasa pe unul din primele trei locuri la finalul campionatului. Cu trei etape rămase de disputat, trupa lui Piţi e la cinci puncte de locul trei ocupat de Al-Hilal, astfel că zarurile par să fie aruncate.

Pentru Piţurcă era vital ca Al-Ittihad să prindă podiumul, performanţă care ar fi trimis echipa din Jeddah în viitoarea stagiune a Ligii Campionilor Asiei. De altfel, acesta a fost principalul obiectiv impus tehnicianului român la instalare. În aceste condiţii, nu e exclus ca şeicii de la Al-Ittihad să ia în calcul inclusiv demiterea lui Victor Piţurcă. În meciul crucial cu Al-Hilal, foştii stelişti Sânmărtean şi Szukala au jucat pe întreaga durată a întâlnirii, fără mari realizări. Mai mult, polonezul a comis penalty-ul din care adversarii au marcat al treilea gol.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net