FC Botoșani, eliminată surprinzător în turul 2 preliminar al Ligii Europa

Ultima actualizare:

    FC Botoșani a fost eliminată din Liga EuropaFOTO: Sportpictures.eu
FC Botoșani a fost eliminată din Liga EuropaFOTO: Sportpictures.eu

FC Botoșani a fost eliminată în turul 2 preliminar al Ligii Europa de macedonenii de la Shkendija, care s-au impus cu scorul de 1-0 chiar în România. Învingătoarea va juca în turul 3 preliminar cu celebra Tottenham Hotspur. Românii doar se vor gândi la ocazia ratată.

Unicul gol al meciului de la Botoșani a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2. Supărarea moldovenilor este cu atât mai mare cu cât din minutul 67 oaspeții au rămas în 10.

Antrenorul Botoșaniului, Marius Croitoru, a recunoscut că este cea mai tristă seară din viațalui: ”Sunt trist, supărat, dar asta e viaţa, trebuie să merg înainte pentru că nu am ce face. Din păcate astăzi nu am putut face mai mult. Îmi pare rău în primul rând pentru băieţi, pentru tot ce înseamnă acest coeficient pentru ţară. Din păcate nu am putut să ajutăm cu nimic din acest punct de vedere. Îmi pare nespus de rău, dar trebuie să mergem mai departe. Nu am fost limpezi în careu, am avut ocazii, nu am dat gol, ce pot să spun mai mult de atât? Băieţii şi-au dorit, nu am ce să le reproşez din punctul ăsta de vedere, au avut atitudine, păcat că au luat gol în minutul 1. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. E trist, pentru mine cred că este cea mai tristă seară din viaţa mea. Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, că s-au gândit la meciul cu Tottenham, am dominat clar, din păcate nu am avut luciditatea necesară în faţa porţii. Am avut ocazii, din păcate nu a fost omul potrivit şi alegerea potrivită la momentul respectiv. Nu am ce să le reproşez din punctul ăsta de vedere. Ştiam că e un moment istoric pentru club şi pentru ei, ca jucărtori, din păcate atât s-a putut. Nu aş vrea să vorbesc la cald despre gol, pentru că nu este genul meu. Dicuţiile pe care le voi avea, le voi avea în interiorul vestiarului. Nu am ce să le reproşez nimic. Am avut penalty. Din păcate arbitrii nu au văzut. Cum şi noi am fost avantajaţi în anumite meciuri, acum şi ei au greşit. Nu ar trebui să fie ăsta nivelul fotbalului românesc, dar în seara asta am dominat clar , din păcate nu am avut luciditatea necesară la momentul oportun. Nu consider că echipa din Macedonia a fost peste mine, niciodată. Am fost net superiori din toate punctele de vedere, din păcate singurul lucru care contează este scorul. Patronul nu poate fi mai supărat ca mine", a declarat Croitoru, la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net