FCSB amână deznodământul titlului: doar egal cu ultima clasată din play-off

FCSB „șchiopătează” pe final de sezon din Superliga României, gruparea de fotbal de lângă Capitală obținând doar un punct din duelul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, miercuri, disputat în deplasare și încheiat cu 2-2, cu toate că formația covăsneană ocupă ultima poziție din play-off-ul campionatului.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe „i-a smuls” un punct lui FCSB (FOTO: Sportpictures)
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe „i-a smuls” un punct lui FCSB (FOTO: Sportpictures)

Oaspeții au deschis scorul prin Florinel Coman ('9), însă gazdele au reușit să egaleze datorită lui Roland Varga ('23). În aceeași repriză, David Miculescu a adus-o din nou pe FCSB în avantaj ('34), ca replica finală să-i aparțină jucătorului covăsnenilor, Florin Ștefan ('71). 
„Vina” pentru rezultat a fost aruncată, de către unele „voci” către portarul lui FCSB; Ștefan Târnovanu, însă tehnicianul echipei a calmat „apele”: „Târnovanu și-a arătat caracterul și personalitatea prin faptul că și-a asumat vina. Nu trebuie să îl omorâm acum pentru o greșeală, și-a asumat vina”, a spus Elias Charalambous despre portarul în vârstă de 23 de ani. 

Târnovanu, discurs matur și asumat

La rândul său, goalkeeper-ul și-a cerut scuze pentru că sărbătorirea titlului se amână și prin contribuția sa. „Amânăm titlul din cauza mea, vreau să încep prin a îmi cere scuze colegilor. Mi-am bătut joc de două puncte, dar mai sunt două meciuri și un singur pas de făcut. Este doar vina mea, sunt două puncte pe care le-am pierdut. Dacă tu nu ai puterea să treci peste orice se spune... Până acum, toată lumea spunea că sunt cel mai bun, după un meci nu cred că sunt cel mai slab. A ieșit un scandal fără sens. Eu am spus doar că îmi fac bagajul și sper să fiu la EURO. Încă nu am pierdut titlul, suntem foarte aproape și vom face tot posibilul să câștigăm cu Farul”, a spus Ștefan Târnovanu.
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se află pe ultimul loc din play-off-ul Superligii României, cu un bilanț de un singur meci câștigat, trei remize și două înfrângeri. De cealaltă parte, FCSB ocupă prima poziție, având un avans de 11 puncte față de următoarea echipă, Farul Constanța, de altfel și deținătoarea titlului de campioană a României. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net