Probleme pe bandă: Edi Iordănescu se confruntă cu un „val” de accidentări

Ultima actualizare:

Dificultățile echipei naționale par departe de a se sfârși, cu mai puțin de două luni înainte de EURO2024: după accidentarea lui Olimpiu Moruțan, care e suficient de serioasă cât să-l facă să rateze importanta competiție, Edi Iordănescu se află față în față cu noi provocări. 

Edi Iordănescu are de gestionat multe accidentări (FOTO: Sportpictures)
Edi Iordănescu are de gestionat multe accidentări (FOTO: Sportpictures)

Între timp, pe listă accidentaților s-a înscris și Andrei Burcă, românul fiind scos pe targă, în ultimul meci al echipei de club. Doar 23 de minute a prins, sâmbătă, în partida dintre Al-Akhdoud și Abha, încheiată 4-0, fundașul de 31 de ani riscând să rateze turneul final din Germania. Investigațiile medicale indică un rezultat îngrijorător, ruptură musculară, ceea ce ar însemna că fotbalistul ratează ultimele cinci etape de campionat și este în pericol real să lipsească și de la EURO 2024.

Lovitură după lovitură la prima reprezentativă a României

Nici Dennis Man de la Parma nu are zile prea ușoare, în această perioadă, confruntându-se la rândul său cu o accidentare, însă având șanse mari să revină, în câteva săptămâni, în cazul său fiind, cel mai probabil, o inflamație musculară. Pe lista incerților se află și George Pușcaș, jucătorul lui SSC Bari accidentându-se la mână și fiind supus unei intervenții chirurgicale, având însă șanse considerabile de recuperare.  
Reamintim că EURO2024 se va disputa între 14 iunie și 14 iulie, în Germania, iar naționala din România a fost repartizată în Grupa E a turneului, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina. România va debuta pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 - sferturi de finală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net