FCSB, lovită din nou de Covid-19. Cine va conduce echipa cu FCU Craiova

FCSB are din nou probleme cu infectarea cu Covid. De data aceasta, cel afectat a fost antrenorul echipei, Anton Petrea.

Pintilii este foarte apropiat de jucătorii FCSB (FOTO: Sportpictures)
Pintilii este foarte apropiat de jucătorii FCSB (FOTO: Sportpictures)

După cum a declarat secundul lui Petrea, Mihai Pintilii, tehnicianul FCSB a fost depistat pozitiv la Covid-19 joi, așa că nu va putea conduce echipa în meciul de duminică, împotriva nou-promovatei FCU Craiova. ”Toni a ieşit pozitiv joi şi de asta mă aflu în faţa dumneavoastră. Am mai fost în situaţia asta, poate mai grav, cred că ne vom descurc”, a declarat secundul Mihai Pintilii.

Acesta din urmă a profitat de faptul că a susținut conferința de presă de dinaintea partidei pentru a explica de ce a refuzat să fie secundul lui Edi Iordănescu la naționala României. Fostul internațional a recunoscut că declarațiile făcute de Mihai Stoica despre el într-o emisiune la Telekom Sport l-au convins că ia decizia cea bună. ”Eu sunt delegat la FCSB, am ales drumul ăsta, merg până la capăt. Clubul ăsta mi-a dat tot, mi-am făcut un drum în fotbal aici. Îi mulţumesc lui Edi că m-a sunat şi m-a întrebat, mi-a propus să vin la naţională, dar aşa e mai bine. Au contat foarte mult şi declaraţiile pe care le-a făcut Meme Stoica într-o emisiune, m-au emoţionat foarte mult. Eram acasă, cu familia, şi m-a emoţionat. A contat ce a zis Meme. Avem jucători valoroşi la echipa naţională, avem jucători tineri. Cred că Edi va face faţă cu brio, am lucrat cu el şi ca jucător, şi ca antrenor. Clar ai ce să înveţi de el şi îţi explică, doar dacă nu vrei nu înţelegi. Am mare încredere şi cred că va reuşi. Nu ştiu ce se întâmplă mâine, darmite să prevăd viitorul. Mă bucur că am rămas aici şi avem un meci important mâine. Ca jucător nu ai niciun stres, vii, te antrenezi, ţii supărare o zi, dar ca antrenor este altceva. Începe să-mi placă, dar mai e mult de muncă. Am spus că nu mă văd în postura de antrenor, dar m-am schimbat, mereu ai ceva de învăţat. Am trecut pe lângă mulţi antrenori, trebuie să iei ce e bun şi ce e rău să laşi deoparte. Aş juca ofensiv, asta e filosofia mea”, a declarat Pintilii.

Tehnicianul de conjunctură al FCSB a vorbit şi despre şansele la titlu. ”În play-off se va decide tot, să nu fie diferenţa mai mare de 8-10 puncte. La meciul cu Craiova îmi doresc 1-0 şi cele trei puncte. Trebuie să ne focusăm pe ce avem noi de făcut, craiovenii sunt periculoşi. Sper să câştigăm tot şi să aşteptăm ca CFR să se încurce”.

Meciul dintre FCSB și FCU Craiova va avea loc duminică, de la ora 19.55, pe Arena Națională și contează pentru etapa a 24-a a Ligii 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net