Gălăţenii au luat foc după înfrângerea cu Dinamo: „A fost clar viciere de rezultat!“

Ultima actualizare:

Cea mai controversată fază a meciului dintre Oţelul şi Dinamo s-a petrecut în a doua repriză, atunci când portarul Brăneţ l-a faultat la marginea careului pe Lazăr, iar arbitrul Crăciunescu l-a eliminat pe goalkeeperul Galaţiului, dictând şi lovitură de pedeapsă.

Gazdele au acuzat că penalty-ul n-ar fi trebuit acordat pe motiv că faultatul s-a petrecut în afara suprafeţei de pedeapsă. "Sunt dezamăgit. Sunt două situaţii distincte, prima e ceea ce arătăm în teren şi autocontrolul nostru. O alta e legată de faza penalty-ului. E un moment important al jocului. Adversarii n-au reuşit prea multe în prima repriză. Din păcate a venit acel moment, eu consider că e viciere de rezultat, faultul a fost în afara careului. Apoi situaţia confuză, cu eliminarea. Se întâmplă astfel de momente între bărbaţii din teren", a spus antrenorul Oţelului, Ionuţ Badea la Digi Sport.

La fel de tranşant a fost şi preşedintele Oţelului, Narcis Răducan, care i-a transmis lui Ion Crăciunescu să recunoască greşelile fiului său. "Mi s-a părut foarte educativ cum domnul Crăciunescu l-a apărat pe Teo. Nici nu a fost în careu. E ca şi cum mă duc eu la şcoală să-mi apăr fiul după ce a bătut pe cineva", a spus intrigat Răducan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
olaru fcsb liga europa jpg
Rares pop gol pentru rapid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net