Gheorghe Mulţescu "maratonistul": antrenor la al 23-lea club


    Mulțescu a preluat singura echipă din Liga 1 care n-a reușit nici o victorie în turul campionatului
Mulțescu a preluat singura echipă din Liga 1 care n-a reușit nici o victorie în turul campionatului

Gigi Mulţescu antrenează de 25 de ani, însă nu e statornic. A pregătit multe formaţii, majoritatea mandatelor fiind scurte şi repetate, iar acum, la 63 de ani, a ajuns să semneze cu al 23-lea său club.

Voluntari nu are nicio victorie în Liga I şi ca salvator a fost adus Mulţescu, cel poreclit „SMURD”, fiindcă e un specialist în a scăpa o echipă de la retrogradare. La ilfoveni are acelaşi obiectiv, iar înţelegerea scadentă în vară se poate prelungi pentru încă două sezoane, în funcţie de rezultate. În staff ca antrenor cu portarii va fi fiul său, Cătălin, iar ca preparator fizic Yuksel Yesilova, cei doi fiind nelipsiţi de prin periplul tehnicianului. Noua conducere şi-a intrat în rol de miercuri şi-n iarnă se aşteaptă o întărire masivă a lotului. 

“Vreau să fac echipa să funcţioneze şi cred că se poate atinge ţelul, de a ne salva. E o nouă provocare pentru mine, dar am avut atâtea încât nu e o problemă”, a explicat Gigi Mulţescu, cel care a schimbat de 33 de ori banca unei formaţii, Voluntari fiind a 23 din cariera sa pentru că la unele cluburi a fost şi-n câte trei perioade diferite.

Traseul antrenorului

Din 1990 şi până astrăzi el a condus 23 de cluburi. Iată lista: Dinamo – Dacia Unirea Brăila – Samsunspor – Kayseri – Adanaspor – Ankaragucu – Sportul – Astra – Gaziantepspor – Poli Timişoara – Samsunspor – Petrolul - Poli Timişoara – Jiul – Braşov – Sportul – Vaslui – Kahramanmaraşspor – Sportul – U Cluj – Dinamo – Progresul – Ceahlăul - Al Taawon – Sportul – Delta Tulcea – Petrolul – Astra – Gaz Metan – Dinamo – Petrolul – Ettifaq – Voluntari. 

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg
Olivier Giroud, Getty jpg