Gigi Becali nu-l vrea pe «fratele» Reghe

Ultima actualizare:

    S-a stricat iremediabil prietenia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Gigi BecaliFoto: Mediafax
S-a stricat iremediabil prietenia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Gigi BecaliFoto: Mediafax

Gigi Becali îl va lăsa pe Gâlcă să-şi continue mandatul până la finalul sezonului, după care vrea să-l aducă acasă pe simbolul steliştilor, Mirel Rădoi. Reghecampf n-are echipă şi îl asaltează pe omul de afaceri cu telefoanele să revină la echipă, dar nu e pe lista favoriţilor.

„Au existat discuţii cu Reghecampf, m-am întâlnit cu el, mi-a dat mesaje şi mi-a spus că o reglăm... Eu i-am spus în felul următor: «Reghe, eu nu îl dau afară pe Gâlcă, pentru că eu sunt un om corect şi nu vreau să mă bată Dumnezeu pe mine că mă joc cu oamenii»”, a spus Becali la Digi Sport. Apoi, a continuat: „Nu ştiu ce antrenor va fi din vară, eu ştiu că Gâlcă are contract până în 30 iunie 2015. În funcţie de ce vom face... Dacă omul câştigă toate titlurile, poţi să-l mai dai afară? Dar să vedem dacă ne înţelegem, că poate are pretenţii. Poate nu mai vrea 10.000 de euro, poate vrea 30.000. Nu are nicio clauză de reziliere”.

Totuşi, Reghe nu va prelua echipa, în ciuda faptului că-l denigrează sistematic pe Gâlcă în faţa lui Gigi Becali pentru a reveni el pe banca tehnică. Omul de afaceri avea în plan să-l readucă pe Olăroiu din ţările arabe, iar pe finul Rădoi să-l pună secund. Oli a refuzat, dar Mirel e tentat de idee. Astfel, din vară ar putea să o pregătească pe Steaua, dar în acte nu va figura ca “principal”, fiindcă nu are licenţă.

“Când termin cu fotbalul, încep o carieră de antrenor sau conducător. Mă voi gândi şi la o ofertă din România. Sper să fiu un bun tehnician şi un lucru e sigur: nu merg niciodată la Dinamo, indiferent de bani”, a spus recent Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net