Gigi Becali plăteşte statului 700.000 € să scape de păcate

Conform noului avocat al lui Gigi Becali, Pavel Abraham, latifundiarul din Pipera a scris o scrisoare adresată opiniei publice. În ea, Becali a scris că, deşi e acuzat de furtul a 700.000 de euro a făcut acte caritabile în valoare de mai multe zeci de milioane.

„Sunt acuzat şi condamnat pentru furtul a 700.000 de euro acum 17 ani. De atunci am făcut doi copii, am fost ales deputat, am redat societăţii româneşti prin acte de caritate un echivalent de 30 de milioane de euro pentru spitale, biserici şi persoane fizice care au mers la tratamente", a scris Becali în scrisoare, conform RTV.

Mai mult, Gigi Becali a transmis, tot prin intermediul avocatului său, dorinţa ca în cursul acestei săptămâni să vireze statului român 700.000 de euro, suma la care se ridică prejudiciul decis de instanţă. Conform lui Abraham, Becali vrea să facă acest lucru pentru a nu rămâne dator nimănui.

De asemenea, Gigi Becali primeşte ajutor şi din partea Bisericii Ortodoxe Române, care intenţionează să îşi arate în mod oficial susţinerea pentru graţierea patronului Stelei. De altfel, în această perioadă, la Bucureşti se află o delegaţie de călugări de la Muntele Athos, acolo unde Becali mergea cel puţin o dată pe an. Aceştia au permisiunea de a rămâne în România până vor fi primiţi de preşedintele Traian Băsescu, căruia îi vor cere, şi ei, graţierea lui Gigi Becali.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
Alexandru Arșinel, înmormântare
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg