Gigi Becali se pregăteşte de titlul 24: «Artificii în Ardeal şi apoi în Groapă, să urle câinii ca turbaţii!»

Ultima actualizare:

"Chiar dacă ne oprim acum şi nu mai jucăm, ei tot nu pot ajunge la 63 de puncte. O să vedem dacă face vreo echipă 63 de puncte. Nu mă mai interesează, sunt foarte relaxat acum. Problema e cum gestionăm pentru suporteri, ca ei să fie încântaţi, să le cânte inima. Mă refer la aniversarea titlului, la evenimentele pe care le vom face, pentru că vrem în Ardeal să se vadă că în România Steaua este simbolul şi românii câştigă, că este echipă numai cu jucători români şi că în România câştigă Steaua. Vrem să facem în Ardeal câştigarea titlului 24 şi vrem să facem apoi şi în Ştefan cel Mare - Groapă. Facem o aniversare în Ardeal, pe piept cu tricolorul României, cu harta României direct în Ardeal. Universitatea Cluj a pus tricolorul, iar noi punem şi harta. Artificii în Ardeal şi apoi în Groapă Ştefan, să urle câinii, să facă ca turbaţii când vor vedea artificii în jur", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că CFR Cluj nu va mai lua vreodată titlul în România: "Suporterii au o sete de titlu şi trebuie să se descătuşeze acum. Mai întâi o facem din naţionalism, în Ardeal, ca să le dăm peste bot, că niciodată nu vor mai lua în România titlul. Niciodată, în viaţa lor, ei nu vor mai lua titlul, eu nu îi las. În România numai românii iau titlul. Iar câinii vor urla că numai «Steluţa», acolo, campioană, campioană, campioană, campioană. Cu ţiganii nu mai am treabă, ei sunt cuminţi, nu ai treabă cu ei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Inaugurare a Centrului European de Instruire F 16 de la baza aeriana 86 de la Fetesti 13 noiembrie 2023 FOTO Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net