"Grasul" Zicu i-a bătut pe "câini"

image
Zicu, la ASA

Ianis Zicu va împlini 33 de ani luna viitoare, dar în ciuda vârstei şi a kilogramelor în plus, el susţine că mai poate evolua încă patru ani în Liga I.

Luni seară (12 eptembrie), a condus pe ASA spre victoria cu Dinamo, scor 2-1. „Uitaţi-vă cine e aici!”, a răbufnit el către camerele tv, după ce a punctat contra dinamoviştilor. A fost răspunsul său pentru cei care l-au acuzat că marchează rar şi că are un fizic „pufos”, în nici un caz unul de sportiv. Oricum, Ianis nu a recunoscut niciodată că e supraponderal, ci a susţinut că a depăşit cu doar două kilograme greutatea optimă. Totuşi, „colăceii” ascunşi după tricou nu l-au împiedicat să o învingă pe Dinamo. “Vreau să joc bine şi la modul în care arată Liga I în acest moment, mai pot evolua lejer încă trei - patru ani”, a spus el. Zicu a marcat luni seară de două ori pentru ASA contra dinamoviştilor. 

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
incaierare bataie agresiune
Spatiul Schengen FOTO Shutterstock
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg