Guardiola a fentat duşul cu bere

Ultima actualizare:

    Guardiola şi-a felicitat  jucătorii după victoria care a adus un nou titlu la München
Guardiola şi-a felicitat jucătorii după victoria care a adus un nou titlu la München

Pep Guardiola a cucerit primul trofeu de campion cu Bayern München. Fanii echipei germane sunt dezamăgiţi însă de faptul că fostul tehnician al Barcelonei nu s-a lăsat udat cu bere.

Marţi seară, la Berlin, după 3-1 cu Hertha, Bayern s-a încoronat campioană a Germaniei pentru a 24-a oară, cu şapte etape rămase de disputat (un record absolut pentru campionatele puternice ale Europei). Cum supremaţia bavarezilor în Bundesliga a fost indiscutabilă în acest sezon, toată lumea aştepta să vadă felul în care Pep Guardiola şi elevii săi vor sărbători succesul. Cu o zi înainte de deplasarea de la Berlin, tehnicianul spaniol a fost informat de tradiţia nemţilor de a uda victoriile importante cu bere.

Heynckes a rezistat cu greu şiroaielor de bere

simeon stalpnicul png

Van Gaal n-a scăpat de “bătaia” cu bere

simeon stalpnicul png

„N-o să-mi iau cu mine decât un singur costum. După meci, nu voi sta prea mult pe teren şi voi fugi la vestiare", a atenţionat Pep. Cum spaniolul s-a ţinut de cuvânt, Guardiola a devenit astfel primul antrenor din istoria lui Bayern care câştigă titlul, dar refuză duşul cu bere.

Comparativ, în 2010, respectiv 2012, Louis Van Gaal şi Jupp Heynckes au fost udaţi până la piele de fani şi de jucători. Rămâne de văzut dacă Guardiola va izbuti să fenteze berea şi duminică, atunci când Bayern va juca acasă cu Hoffenheim din postura de proaspătă campioană.

Salzburg şi Olympiakos, celelalte două campioane

Bayern München e campioană în Germania cu o lună şi jumătate înainte de finalul sezonului, fapt care o ridică deasupra liderilor din celelalte campionate tari ale Europei.

Bavarezii nu sunt însă singurii de pe continent care au reuşit această performanţă. Olympiakos Pireu, în Grecia, şi Salzburg, în Austria, s-au încoronat şi ele deja campioane ale sezonului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net