Ilie Dumitrescu a analizat Steaua

simeon stalpnicul png
Ilie Dumitrescu

Fosta glorie stelistă Ilie Dumitrescu a vorbit despre schimbările din staff-ul roş-albaştriilor şi crede că trupa lui Reghe va domina partea a doua a campionatului.

"Cu siguranță altul va fi jocul Stelei după perioada de pregătire. Am încredere în Laurențiu, am încredere în MM, sper ca noul preparator să rezolve problemele care au fost până în prezent. A fost o diferență foarte mare între ce am văzut în perioada Neubert, față de ce a jucat Steaua când Spatafora era preparator fizic.

Sper ca Marian Lupu să vină cu un plus și echipa să arate foarte bine. Din punct de vedere fizic, Neubert a avut un rol extrem de important", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

"În momentul de față, Steaua avea nevoie de un vârf cum este Alibec. Cred că va aduce un plus enorm. Gigi a plătit o sumă uriaşă pentru el. Cu o pregătire fizică foarte bună, cu revenirea lui Tănase, cu Boldrin și De Amorim care s-au adaptat la rigorile Stelei, echipa va arăta altfel.

Boldrin va veni cu siguranță, a avut o problemă cu pașaportul fetiței. Le va da o masă jucătorilor și cred că totul se va rezolva. Budescu ar fi o lovitură pentru Steaua. E un jucător care-ți poate aduce un plus. Are o relație foarte bună de joc cu Alibec, dar și cu Boldrin și De Amorim", a mai spus Ilie Dumitrescu.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Ksenia Sobceak FOTO Zimbio
image
image
image
image
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg