Ioniţă, «executat» de antrenor


    Ioniţă a dezamăgit la revenirea la Rapid
Ioniţă a dezamăgit la revenirea la Rapid

Rapid a avut nevoie ca de aer de un atacant în iarnă, după despărţirea de Cassio Vargas, iar cea mai bună variantă a părut a fi Alexandru Ioniţă, vârful de 22 care plecase la FC Koln cu doar un an şi jumătate în urmă.

Atuurile sale erau clare: ştia bine Giuleştiul şi nu avea nevoie de timp de acomodare, adică exact ce-l interesa pe Răzvan Lucescu.

Doar că socoteala de acasă nu se potriveşte mai niciodată cu cea din târg. Accidentările şi lungile perioade în care a frecat tuşa în Germania s-au cunoscut la Ioniţă, care a fost de nerecunoscut în toate cele 5 meciuri în care a jucat de la reluarea returului şi în care a marcat un singur gol.

După partida de la Braşov, Lucescu i-a reproşat atacantului jocul său fără vlagă şi fără combativitate, iar Ioniţă i-a răspuns urât antrenorului. Acest lucru i-a fost fatal jucătorului care a fost exclus din lot pentru meciul de la Vaslui, de azi, în ciuda problemelor pe care Rapid le are în compartimentul ofensiv.

Ioniţă, care a fost adus ca mare speranţă, a fost lăsat acasă fără să aibă vreo problemă medicală şi nu se ştie până când va dura pedeapsa.

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Michael Klein, Facebook jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
anca turcasiu si loredana groza jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg