Iordănescu: "Nu am vrut postul lui Piţurcă"


    Anghel Iordănescufoto: Click
Anghel Iordănescufoto: Click

Anghel Iordănescu a fost criticat pentru jocul cu Finlanda şi de fostul selecţioner Victor Piţurcă, dar "Generalul" susţine că nu a vânat să-i conducă pe "tricolori".

"Mai precizez o dată. Nicio dată nu am vrut... mi-am dorit ca Victor Pițurcă să rămână la echipa națională, n-a fost țintă sau obiectivul meu. Dar, din clipa în care am fost numit, nu am regretat nicio secundă, pentru că echipa națională este ceva sfânt”, a spus Iordănescu.

...despre schimbările în echipă: "Mi-e greu să vă precizez, în momentul de față, câte schimbări vor fi. Mi-e greu să vă precizez jucătorii care vor fi schimbați. Așteptăm să vedem și starea lor, gradul lor de oboseală, să vedem cum stau cu sănătatea și cu siguranță o decizie o vom lua în ziua jocului".

...despre meci: "Un lucru bun este că suntem în continuare la mâna noastră. Nu mai sunt echipe mici şi nici jocuri câştigate dinainte şi sunt convins că ne aşteaptă o partidă de luptă, de angajament la care insist că jucătorii noştri să fie mental pregătiţi pentru a putea răspunde cu inteligenţă şi cu, să zic așa, putere de muncă şi de alergare".

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
Catalin Scarlatescu Adrian Stroe Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg