Iubitele steliştilor şi-au făcut de cap pe banii lui Chipciu şi Tătăruşanu!

image
Iubitele steliştilor

Chef de chef la Steaua! Nu este vorba de vreo petrecere a jucătorilor, ci a iubitelor acestora, care se distrau nevoie mare în timp ce fotbaliştii lui Reghecampf pregăteau întâlnirea cu elveţienii de la Basel.

Fotbaliştii la muncă, fetele la distracţie. Aşa se poate rezuma situaţia de la Steaua. Noaptea de luni spre marţi a fost liniştită pentru jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf - aflaţi în cantonament înaintea duelului cu elveţienii de la Basel, din Liga Campionilor, dar agitată pentru iubitele steliştilor.

Fetele au profitat de faptul că bărbaţii lor nu erau lângă ele şi au ieşit în oraş.

Petrecerea „jumătăţilor" de la Steaua n-a fost întâmplătoare. Soţiile campionilor au chefuit la un restaurant luxos aniversările logodnicei lui Alex Chipciu, Andreea, şi a Antoanetei, partenera de viaţă a portarului Ciprian Tătăruşanu.

De la reuniunea stelistelor n-a lipsit Anamaria Prodan, nevasta tehnicianului Laurenţiu Reghecampf, şi soţiile lui Pârvulescu, Bourceanu şi Pintilii.

simeon stalpnicul png
Iubitele steliştilor

Fetele şi-au făcut curaj înaintea jocului cu Basel şi s-au întrecut în pronosticuri care de care mai optimiste pentru întâlnirea cu elveţienii. Aseară, fetele au fost în tribunele Arenei Naţionale, şi i-au încurajat pe campionii României.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
FotoJet jpg
Mahdavikia jpg
carabineri jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg