Ivan, noul Costea? Craiova s-a lăcomit şi i-a blocat transferul la Brugge


    Andrei Ivan n-a mers la Euro 2016 cu naţionala şi are doar 5 goluri marcate în acest sezon. CS U forţează însă nota şi vrea mai mult decât cele 3 milioane de euro oferiţi de BelgieniFoto Click!
Andrei Ivan n-a mers la Euro 2016 cu naţionala şi are doar 5 goluri marcate în acest sezon. CS U forţează însă nota şi vrea mai mult decât cele 3 milioane de euro oferiţi de BelgieniFoto Click!

Andrei Ivan, 20 de ani, este unul dintre cei mai promiţători tineri din Liga 1, ofertele pentru el din străinătate venind constant. CS U Craiova a vrut însă tot timpul mai mult decât se oferea, chiar dacă echipele interesate au tot plusat.

Ultima ofertă refuzată pare însă o decizie prostească din partea oltenilor şi aduce aminte de filosofia falimentară din perioada craiovei lui Adrian Mititelu. FC Brugge a vrut să ia din România pe ultima sută de metri nu unul, ci doi jucători. Pe lângă dinamovistul Rotariu, pe care a dat 2,2 milioane de euro, belgienii l-au dorit cu ardoare şi pe Andrei Ivan, pe care au oferit 3 milioane de euro. Craiova a spus însă nu, cerând 4 milioane în schimbul "perlei" sale. Brugge n-a vrut să plătească atât, cel puţin deocamdată, şi transferul a picat. Jucătorul rămâne în Liga 1 cel puţin până la vară, când nu se ştie ce se poate întâmpla. Riscul este enorm, mai ales că, exceptând vârsta şi anumite calităţi, nimic nu-l recomandă pe Ivan să valoreze 4 milioane de euro. În ultimul timp n-a avut realizări prea mari şi nici la echipa naţională nu s-a impus, astfel încât oltenii pot regreta în viitor că n-au acceptat oferta belgienilor din această iarnă.

Decizia lui CS U aduce aminte de modul în care a procedat Adrian Mititelu cu Florin Costea, pe care a cerut tot timpul cu un milion de euro mai mult decât ofereau cluburile interesate. Până la urmă, deşi a avut şi 4 sau 5 milioane de euro oferiţi de Benfica şi FC Koln, Costea a rămas la Craiova şi s-a ratat, iar Mititelu l-a pierdut ulterior gratis. Rămâne de văzut dacă coarda întinsă de olteni se va rupe şi în cazul lui Ivan sau, într-adevăr, vor da lovitura la vară după o licitaţie la care se pare că participă şi olandezii de la PSV Eindhoven.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg