John Terry, sperietoare pentru fumători!

Ultima actualizare:

    Imaginea lui John Terry pe pachetele de ţigări
Imaginea lui John Terry pe pachetele de ţigări

Imaginea englezului John Terry a ajuns pe pachetele de ţigări din India, mesajul fiind „fumatul ucide”, dar fotbalistul a dat în judecată firma respectivă fiindcă nu şi-a dat acordul.

John Terry a fost implicat în multe scandaluri, însă fostul căpitan al naţionalei şi al lui Chelsea a devenit şi el “victimă”.

În 2012 a aflat că-n India se comercializează tutun în pachete ce au chipul său inscripţionat, dar şi cu un avertisment în privinţa consecinţelor. De atunci a pornit un proces cu indienii, şi-n mod ciudat nimeni nu a fost tras la răspundere. Acum, el a readus în atenţie cazul “Gold Flake”, numele mărcii vinovate. Terry e în prezent la Aston Villa şi a postat pe contul său de instagram poza care îi incriminează pe indieni. “Sunt dezgustat de acestă companie, care îmi foloseşte imaginea. Urăsc fumatul!”, a scris fotbalistul de 36 de ani. În imagine apare bustul lui Terry şi inscripţia “Fumatul ucide”. Un oficial al directoratului pentru publicitate vizuală din ţara respectivă a anunţat mai demult că: “Noi am trimis produsul creat către Ministerul Sănătăţii, iar ei l-au pus în circulaţie. Cum a apărut imaginea lui Terry acolo nu se ştie”. Cei de la Minister se apără şi spun: “E doar un act artistic, de imaginaţie. Nu ştiu de ce se comentează atât pe acest subiect”. Totodată ei susţin că asemănarea este doar o coincidenţă. Oricum, nu e clar de ce Terry a postat din nou această fotografie, la cinci ani după izbucnirea scandalului.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg