Koeman îl va antrena pe Messi

Ultima actualizare:

    Koeman a făcut  istorie ca jucător  la BarcelonaFoto: Guliver/ Getty Images
Koeman a făcut istorie ca jucător la BarcelonaFoto: Guliver/ Getty Images

Finala Cupei Spaniei, jucată aseară de gruparea blaugrana în faţa lui Alaves, a fost ultimul meci al lui Luis Enrique pe banca vicecampioanei Spaniei. Luni, preşedintele Josep Maria Bartomeu îi va anunţa public succesorul, care se pare că va fi o surpriză!

Toată lumea a vorbit în ultimele săptămâni doar de Ernesto Valverde, fostul antrenor al lui Athletic Bilbao, care era prezentat în proporţie de 90% ca noul tehnician al Barcelonei. Sâmbătă, unul dintre şefii catalanilor a dezvăluit însă că o pistă mai veche, închisă în iarnă pentru că actualul club refuza despărţirea, a redevenit de actualitate.

„Următorul antrenor al Barcelonei va fi anunţat luni, 29 mai, iar numele lui este Ronald Koeman”, a declarat managerul sportiv al echipei, Ariedo Braida, la Radio Banyeres.

Se pare că fostul mijlocaş al catalanilor din perioada 1989-1995 s-a înţeles cu şefii lui Everton pentru o despărţire amiabilă şi tehnicianul în vârstă de 54 de ani îşi poate îndeplini visul de o viaţă: revenirea pe Camp Nou din postura de antrenor.

Dacă Valverde va pierde duelul cu fostul antrenor al lui Gardoş la Southampton, Barcelona va intra din nou pe mâna unui olandez de renume, al cincilea din istoria catalanilor.

Pe banca spaniolilor au mai stat de-a lungul anilor legende ca Rinus Michels, Louis Van Gaal, Frank Rijkaard, dar cel mai mare a fost de departe Johan Cruyff. „Clanul” olandez ai cărui membrii i-am enumerat mai sus e „de vină” pentru nu mai puţin de 22 de trofee aflate acum în vitrina Barcelonei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net