La nemţi se poate mai repede. Preşedintele lui Bayern Munchen, condamnat la închisoare după doar patru zile de proces

image
Uli

După condamnările din Dosarul Transferurilor, care au creat un adevărat cutremur în fotbalul românesc, multora le-a fost ruşine. S-a spus că doar la noi se putea întâmpla ca un fost mare jucător şi alţi conducători importanţi să calce pe bec în asemenea fel, dar azi s-a demonstrat că se poate şi la case mai mari. Şi pentru mărunţişuri.

Cei opt inculpaţi au fraudat statul român cu un total de 11,5 milioane de euro. Uli Hoeness, fosta legendă a Germaniei, a lui Bayern Munchen şi în prezent preşedinte al Bavarezilor, a înşelat singur statul neamţ cu 27 de milioane de euro. Procesul în cazul lui a început luni şi după doar patru zile de deliberări, judecătorii din Munchen au decis: trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru Hoeness pentru şapte capete grave de evaziune fiscală. Ca o comparaţie, Dosarul Transferurilor a avut nevoie de 67 de termene în decurs de şase ani pentru a ajunge la un verdict final.

Avocatul lui Hoeness a susţinut în pledoaria finală că acesta s-a autodenunţat şi ar trebui să nu primească o pedeapsă cu executare, dar argumentul n-a ţinut.

Uli Hoeness a făcut carieră ca jucător la Bayern Munchen, unde a câştigat trei titluri, o Cupă şi trei Cupe Europene ale Campionilor. Cu naţionala Germaniei a câştigat Campionatul Mondial dn 1974 şi Campionatul European din 1972.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
1231 jpg
canotaj shutterstock jpg
Calusarii de la Padureti care si au facut celebru satul    Foto Facebook Sorin Mazilescu jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg