La nemţi se poate mai repede. Preşedintele lui Bayern Munchen, condamnat la închisoare după doar patru zile de proces

Ultima actualizare:

    Uli
Uli

După condamnările din Dosarul Transferurilor, care au creat un adevărat cutremur în fotbalul românesc, multora le-a fost ruşine. S-a spus că doar la noi se putea întâmpla ca un fost mare jucător şi alţi conducători importanţi să calce pe bec în asemenea fel, dar azi s-a demonstrat că se poate şi la case mai mari. Şi pentru mărunţişuri.

Cei opt inculpaţi au fraudat statul român cu un total de 11,5 milioane de euro. Uli Hoeness, fosta legendă a Germaniei, a lui Bayern Munchen şi în prezent preşedinte al Bavarezilor, a înşelat singur statul neamţ cu 27 de milioane de euro. Procesul în cazul lui a început luni şi după doar patru zile de deliberări, judecătorii din Munchen au decis: trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru Hoeness pentru şapte capete grave de evaziune fiscală. Ca o comparaţie, Dosarul Transferurilor a avut nevoie de 67 de termene în decurs de şase ani pentru a ajunge la un verdict final.

Avocatul lui Hoeness a susţinut în pledoaria finală că acesta s-a autodenunţat şi ar trebui să nu primească o pedeapsă cu executare, dar argumentul n-a ţinut.

Uli Hoeness a făcut carieră ca jucător la Bayern Munchen, unde a câştigat trei titluri, o Cupă şi trei Cupe Europene ale Campionilor. Cu naţionala Germaniei a câştigat Campionatul Mondial dn 1974 şi Campionatul European din 1972.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net