Lăcătuş a dezvăluit planurile Stelei Armatei!

Ultima actualizare:

    Marius  Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Marius Lăcătuş, coordonatorul celor de la CSA Steaua, a anunţat că la jumatătea lunii echipa îşi va începe activitatea. Salariile vor fi de nivelul ligii a treia, iar fostele glorii roş-albastre se vor implica şi ele în acest proiect.

"Eu nu am zis niciodată că e sigură Liga a 4-a. Sperăm să fie aşa. Se vor depune dosarele, hotărârea se va lua pe 19 sau 20 august. Sunt jucători care vor să vină, dar nu la un nivel atât de slab ca cel din Liga a 5-a. Nici noi clubul nu am putea să facem eforturi financiare pentru jucători, să încheiem contracte şi apoi să vedem că evoluăm în Liga a 5-a. Noi vom oferi contracte de Liga a 3-a. Antrenamentele vor începe pe 14 sau 17 iulie. Luni vor merge la pregătire Juniorii Republicani A", a spus Lăcătuş la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Sunt jucători care au evoluat în Liga a 2-a, rămâne de văzut dacă îşi vor da acordul. Pentru că ei îşi doresc să joace la un nivel superior. Rămâne de văzut ce vom face. Nu sunt nume răsunătoare, cel mai în vârstă fotbalist are 26 de ani. Cei mai mulţi sunt de aproximativ 19-20 de ani".

"Aducem tribune în Ghencea, pe terenul 5. Vor fi 900 de locuri.Eu am propus să se formeze un Consiliu Director al foştilor jucători. Să ne întâlnim o dată - de două ori pe lună. Ei să vină la meciuri şi să îşi dea cu părerea despre cum evoluează lucrurile. Încercăm să atragem cât mai mulţi dintre foştii jucători. Am vorbit şi cu Bărbulescu, şi cu Balint, şi cu Belo. Se vor face abonamente permanente pentru aceste glorii, lucrurile sunt bine puse la punct din această perspectivă", a mai spus Lăcătuş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net