Laszlo Balint: ”Aveam nevoie de fileu, să nu-i atingem pe cei de la FCSB”

Ultima actualizare:

    Laszlo BalintFOTO: Sportpictures.eu
Laszlo BalintFOTO: Sportpictures.eu

La finalul meciului pierdut cu 3-0 la București, cu FCSB, antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint, a ieșit la atac, acuzând arbitrul că a fluierat doar pentru adversari.

La finalul partidei, Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, era foarte nemulțumit de arbitrajul centralului Cătălin Popa, considerând că acesta a făcut tot ce a putut pentru a o ajuta pe FCSB: ”Dezamăgirea e destul de mare în rândul nostru, pentru că aveam aşteptări, chiar dacă din punct de vedere ofensiv nu am făcut cel mai strălucit joc. Din punct de vedere defensiv cred că am stat destul de bine şi cel puţin cât am fost în egalitate numerică nu cred că am avut foarte mari probleme. Poate ar trebui să avem parte de mai mult respect. La un moment dat, de pe margine, aveam impresia că aveam nevoie de un fileu, ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, pentru că absolut orice contact se dădea în favoarea lor”, a declarat Laszlo Balint.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net