Lewandowski, pericol naţional


    Lewandowski este unul dintre cei mai buni atacanți din BundesligaFoto: Guliver/ GettyImages
Lewandowski este unul dintre cei mai buni atacanți din BundesligaFoto: Guliver/ GettyImages

Deşi mai sunt două luni şi jumătate până la meciul România – Polonia, programat la 11 noiembrie în preliminariile CM 2018, tricolorii se gândesc deja cu groază la întâlnirea cu Robert Lewandowski.

Atacantul de 28 de ani al lui Bayern este într-o foame de goluri teribilă, polonezul înscriind de şase ori în ultimele două meciuri ale bavarezilor. Mai întâi a dat trei goluri în meciul de Cupă cu Carl Zeiss Jena (5-0), după care a recidivat în Bundesliga, contra lui Werder Bremen (6-0). La ultima sa reuşită, din penalty, Lewandowski a marcat în ciuda faptului că avea gheata ruptă.

“S-a întâmplat la un duel cu un adversar. Din fericire, am reuşit să trag şi aşa”, a spus după meci golgheterul polonez. Lewandowski s-a oprit la trei goluri cu Bremen, dar putea să dea mult mai multe. Asta pentru că în cele 90 de minute, “Lewa” a şutat pe spaţiul porţii adverse de 12 ori, performanţă rară la acest nivel.

Vârful lui Bayern e în acest moment unul dintre cei mai bine cotaţi atacanţi din lume. După apetitul său pentru gol, Lewandowski se aprope chiar de Ronaldo şi Messi. În sezonul trecut, polonezul a punctat de 30 de ori în Bundesliga, iar într-un meci cu Wolfsburg a reuşit chiar să dea toate cele cinci goluri ale echipei sale. Aviz tricolorilor lui Christoph Daum!

zodia singura de sarbatori jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
shutterstock 2211785457 jpg
andreea si sergiu hanca jpg
accident brasov
incendiu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg