Rapid, a treia victorie consecutivă, după ce a câștigat cu FC Argeș

Rapidul lui Adrian Mutu are un start bun de campionat, revenindu-și după înfrângerea cu CFR Cluj, din primul meci și bifând, de atunci, trei victorii consecutive. Cel mai recent, giuleștenii s-au impus cu 2-1, sâmbătă, acasă, în fața celor de la FC Argeș.

Rapid traversează o perioadă foarte bună (FOTO: Sportpictures)
Rapid traversează o perioadă foarte bună (FOTO: Sportpictures)

Antonio Sefer a avut rolul principal, înscriind ambele goluri ale formației vișinie (45', 64'), iar reușita din dreptul lui FC Argeș a fost, de fapt, autogolul lui Mattias Kait (90+2'). Spre finele meciului, gruparea vișinie, Rapid a rămas în inferioritate numerică, după ce Dragoș Grigore a fost eliminat (79').

„A fost un meci dificil. O echipă care se apără bine, care ne-a închis spațiile foarte bine. Am avut un portar bun (n.r. Horațiu Moldovan), pe care vreau să îl felicit și cred că e cel mai bun portar din țară. Când întâlnim o echipă care se apără pe două linii, încercăm un joc mai elaborat pe margine. Știu ce calități are Toni (n.r. Antonio Sefer, marcatorul meciului) și de multe ori îl încurajez să tragă la poartă.

„Am avut o cădere și nu-mi explic de ce”

Când își eliberează piciorul e foarte periculos. Se antrenează foarte bine, de aceea și joacă la Rapid. Obiectivul principal rămâne play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu vrem să ne facem iluzii. Avem un parcurs sănătos, dar avem timp în sezoanele următoare să ne luptăm la titlu”, a declarat Adrian Mutu.

Pe de altă parte, tehnicianul lui FC Argeș, Andrei Prepeliță, nu a fost la fel de mulțumit. „În prima repriză, nu ne-au surprins cu nimic. Luăm un gol pe neașteptate, pentru că ei nu aveau ocazii. În prima repriză am avut ocazii foarte mari, apoi nu a iesit nimeni la gol, a fost nepermis de liber Sefer, a făcut trei preluări, nu a ieșit nimeni să blocheze șutul.

Apoi aceleași probleme după primirea golului, am avut o cădere și nu îmi explic de ce. Tot analizăm și analizăm din nou și primim goluri de genul ăsta. Păcat, pentru că era un meci în care puteam să scoatem punct sau puncte", s-a arătat dezamăgit Andrei Prepeliță.

Rapid rămâne pe primul loc, la două puncte distanță de următoarea clasată, Farul, în timp ce Argeș este pe a șasea poziție în Superliga României. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net