Lovitură pentru CFR Cluj! Fără Țucudean în Liga Campionilor


    George Țucudean
George Țucudean

Golgheterul CFR-ului are din nou probleme la inimă și va lipsi de la primele meciuri ale clujenilor în Liga Campionilor.

Intervenția chirurgicală pe cord suferită de George Țucudean în primăvară n-a dat rezultate, iar cel mai bun marcator al campioanei CFR Cluj se va întoarce la Viena, pentru o altă operație de reglare a bătăilor inimii.

Echipa antrenată de Dan Petrescu va aborda primele meciuri oficiale ale sezonului fără „Țucu-gol”, o absență care va conta enorm în special în confruntările din preliminariile Ligii Campionilor. Afecțiunea medicală de care suferă George Țucudean pare să fie mai complicată de cât se preconiza la începutul anului. Atunci, internaționalul de 28 de ani a lipsit de pe gazon o lună, tratându-se la Viena pentru eliminarea din zona cardiacă a unui țesut care îi oferea palpitații în timpul meciurilor. Revenit în lotul CFR-ului, Țucudean a pus umărul la câștigarea titlului, dar nu s-a ridicat la nivelul fizic de dinainte. De altfel, în perioada de pregătire din această vară, atacantul a fost folosit de Dan Petrescu doar pe finalul partidelor amicale jucate de clujeni. Cum bătăile neregulate ale inimii n-au dispărut, Țucudean și-a programat o nouă vizită la Viena, devenind indisponibil atât pentru Supercupa de mâine cu Viitorul (la Ploiești) cât mai ales pentru „dubla” cu Astana din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Manșa tur cu gruparea din Kazahstan e programată marți, în deplasare, iar returul o săptămână mai târziu la Cluj-Napoca.

FotoJet jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
Dani Alves, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg