Mama lui Reghe: «N-am dorit-o ca noră pe prima lui soţie»

Ultima actualizare:

    Reghecampf are  un parcurs  perfect cu Steaua
Reghecampf are un parcurs perfect cu Steaua

Zilele liniştite ale antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, s-au dus! Şi asta nu pentru că ar avea probleme la echipă înainte de meciul de astăzi, cu FC Copenhaga, ci pentru că fosta nevasta a apărut din Germania dornică de scandal.

Mariana, femeia cu care Reghecampf a fost căsătorit şi cu care are un băiat, Luca, a venit val-vârtej în ţară pentru a povesti la tv cum a fost relaţia ei cu actualul antrenor din Ghencea şi în ce măsură se mai implică acesta în creşterea fiului lor.

Supărată că a apărut din senin tocmai în cel mai bun moment al carierei lui, Margareta, mama antrenorului, a ripostat prin intermediul Click!: "Sunt şocată de ceea ce se întâmplă. Băiatul meu e prins în acest scandal datorită seriozităţii lui.Îmi pare rău că această doamnă Mariana, ajunsă la venerabila vârstă de 50 ani, se dă în spectacol. Nu am fost niciodată de acord cu relaţia ei cu fiul meu şi nici nu mi-am dorit-o ca noră, cu atât mai mult cu cât ştiu că are un trecut dubios. Îmi pare rău că se face de râs şi mai mult regret că-l pun şi pe nepoţelul meu în situaţii penibile. Această femeie ar trebui să-şi vadă de soţul ei, că am înţeles că e căsătorită cu un domn în vârstă de peste 60 de ani, care o aşteaptă acasă, în Germania".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net