Marica s-a accidentat şi ratează meciul echipei naţionale cu Insulele Feroe

Ultima actualizare:

    Marica nu va evolua în disputa cu Insulele Feroe foto: click!
Marica nu va evolua în disputa cu Insulele Feroe foto: click!

Atacantul Ciprian Marica a anunţat că nu va juca în partida României cu Insulele Feroe din cauza unei accidentări la genunchi.

"Îmi este foarte dor de echipa națională. Mi-e dor de băieți, de suporteri, de tot ce înseamnă atmosfera din preajma unui meci. Chiar și de zilele lungi de cantonament de la Mogoșoaia. Din păcate, nu pot onora această convocare, pentru jocul cu Insulele Feroe. Viaţa de fotbalist nu e deloc ușoară, am suferit o accidentare la genunchi la un antrenament și acum fac din nou tratament la clinica din Germania. Voi fi însă cu toată ființa mea alături de echipă", a scris atacantul pe Facebook.

Apoi, a continuat: "Regret că lipsesc și fiindcă meciul este unul de maximă importanţă. Am ajuns sus, dar ca să rămânem acolo trebuie să trecem și de acest hop. Să nu uităm că această echipă a câștigat în Grecia. Să nu-i luăm de sus, să nu așteptăm o ploaie de goluri, punctele vitale pentru noi se obțin cu un gol diferență".

Marica a făcut un apel şi la suporteri. "Băieții au nevoie de sprijinul vostru, dragi prieteni. De încurajările voastre, de susținerea voastră până la capăt. Nu trebuie să ne aruncăm orbește peste un adversar doar pentru că în trecutul îndepărtat se punea doar problema golaverajului cu Feroe. Am muncit mult să ajungem aici și trebuie să câștigăm punct după punct pentru a ne oferi o calificare. Sper să se audă încurajările mele strigate din îndepărtata Germanie: Hai România!", a mai spus Marica.

România - Insulele Feroe, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa la data de 29 martie, ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net