Meme i-a luat maşina lui Duckadam!

simeon stalpnicul png

Helmuth Duckadam, care ocupă în continuare fotoliul de preşedinte al Stelei, este „lucrat" sistematic de către managerul general Mihai Stoica, cel care-l vrea plecat de la echipă. Ultima măsură luată de Meme: i-a luat maşina de serviciu.

După ce l-a trecut pe linie moartă pe directorul sportiv Narcis Răducan, Meme vrea să-l vadă plecat cât mai de curând şi pe Helmuth Duckadam.

Preşedintele roş-albaştrilor a avut de curând surpriza neplăcută să constate că managerul a decis să-i ia autoturismul Audi Q7 pe care-l primise de la club în sezonul trecut.

Asta deşi Duckadam cheltuise din propriul buzunar circa 2.000 de euro pe diverse revizii şi reparaţii ale maşinii. După ce a obţinut o audienţă la patron, Duckadam şi-a recuperat banii, urmând ca în scurt timp să i se dea o maşină marca Ford Focus, care ar mai fi disponibilă în parcul auto al Stelei.

De asemenea, se pare că tot managerul general Mihai Stoica s-a opus ca Duckadam să beneficieze de un birou în care să-şi desfăşoare activitatea. Fostul portar împărţea camera cu recent desfiinţatul departament de marketing al lui Bobby Durbac.

În afară de şicanale cu maşina, lui Duckadam i s-au făcut probleme şi cu casa. În momentul în care a venit la Steaua, a fost instalat într-un apartament cu trei camere.

În această vară, fostul mare portar a fost anunţat că nu i se mai poate asigura decât un buget lunar de 600 € pentru chirie, aşa că Duckadam s-a văzut nevoit să accepte mutarea într-un apartament cu două camere!

Şi Argăseală a păţit-o anul trecut

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală, a păţit acelaşi lucru vara trecută. Victor Piţurcă a decis ca principalii săi colaboratori, Florin Marin şi Eugen Neagoe, să beneficieze de maşinile Audi Q7 pe care le foloseau Valeriu Argăseală şi contabilul Iulian Ghiorghişor.

Argăseală preluase la rândul său autoturismul de la fostul golgheter Nicolae Dică, care-l primise de la un sponsor al Stelei.

Clubul Sportiv al Armatei vrea să sechestreze maşinile clubului!

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a solicitat, Tribunalului Bucureşti (Secţia Comercial), instituirea unui sechestru asigurator asupra a 33 de autoturisme ale clubului patronat de Gigi Becali, până la plata sumei de 783.656 de lei, în baza datoriei pe care latifundiarul o are către MApN, reprezentând chiria şi utilităţile arenei din Ghencea.

Deocamdată, măsura nu a fost pusă efectiv în practică, aşa că angajaţii roş-albaştrilor circulau încă liniştiţi cu autoturismele de serviciu. Printre cei care ar rămâne pietoni s-ar număra o parte din jucători, dar şi antrenorii sau oficialii roş-albaştrilor.

Citeşte şi:

S-a născut... Steaua Urziceni!

S.O.S. Bănel!

Matei şi Teodora au dansat toată noaptea

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
cabral dominicana jpg
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg