Meme Stoica a intrat în programul Stelei

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica a revenit în viaţa echipei ca înainte de încarcerareFoto: sportpictures.eu
Mihai Stoica a revenit în viaţa echipei ca înainte de încarcerareFoto: sportpictures.eu

Liberat în urmă cu o săptămână din închisoare, fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, nu poate sta departe de echipa campioană. Aşa că ieri a fost prezent la antrenament.

Chiar dacă nu mai are voie doi ani să ocupe o funcţie cu drept de semnătură la vreo echipă de fotbal, Meme Stoica nu pare deranjat de acest amănunt. După ce a asistat, săptămâna trecută (la câteva ore de la liberare), din tribune, la victoria steliştilor cu Concordia Chiajna (scor 2-0), Stoica a devenit, uşor-uşor, parte din viaţa echipei. Cel care a stat după gratii un an şi 11 luni, fiind condamnat în „Dosarul Transferurilor”, a fost ieri la antrenamentul susţinut de Laurenţiu Reghecampf numai că, aşa cum a menţionat gsp.ro, el a purtat o geacă din cele care sunt purtate de staff-ul echipei, dar pe spatele căreia nu scria numele formaţiei. Acest lucru a fost necesar pentru a nu se considera că ocupă vreo funcţie oficială la club. Adică să se poată spune că a venit ca prieten, sau fan. 

Varela, îmbrăcat în «cosmonaut»

Accidentat la meciul cu Concordia Chiajna, căpitanul Stelei, Fernando Varela, nu va putea juca în meciul de azi, contra celor de la Voluntari. El şi-a continuat ieri programul de recuperare, care constă în îmbrăcarea unui costum ca de cosmonaut în scopul refacerii mai rapide a zonelor lezate. Conform declaraţiilor lui Reghecampf, Varela ar putea reveni pe teren la meciul cu CSMS Iaşi, din ultima etapă a sezonului regulat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net