Meme Stoica n-are limite: «Sunt prea bun!»

Ultima actualizare:

- Despre Anghel Iordănescu: „În afară de linguşeala asta cu Gigi, el a vrut să fure echipa de la Becali în cârdăşie cu alţi generali. Se alegea praful de club dacă se întâmpla asta".

- Despre Emeric Ienei: „Nea Imi, ce să spună şi el, eu zic să fie atent la Di Caprio. Păi aşa nea Imi, jucătorii să aibă grijă la Di Caprio? E Di Canio, nea Imi, Di Caprio se scufunda cu Titanicul atunci". (Aluzie la confuzia de nume făcută de acesta între celebrul actor şi fostul atacant al lui West Ham United).

- Despre Tudorel Stoica: „Să-mi spună şi mie cineva ce a făcut acest Tudorel Stoica în ultimii 20 de ani?". (n.r. Stoica este căpitanul echipei care câştiga în 1986 Cupa Campionilor Europeni).

- Despre el însuşi: „Nimeni nu va câştiga vreodată un duel verbal cu mine. Ştiu fotbal, sunt prea bun, sunt managerul Stelei! Nimeni nu ştie cât fotbal ştiu eu, nimeni în România. Nu pot fi niciodată prins în ofsaid cu nimic".

- Despre criteriile de calificare la Mondiale: „Nu contează golaverajul, cu Andorra trebuie să batem doar la un gol pentru că se vor tăia rezultatele cu ultima clasată". (n.r. în clasamentul grupei contează toate rezultatele. Meciul cu ultima clasată nu se pune decât în stabilirea celui mai slab loc 2). Managerul a demonstrat că poate fi prins în ofsaid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net