Mesajele lui Gigi Becali din puşcărie, transmise prin Mihai Stoica

Ultima actualizare:

Steaua a câştigat campionatul după o secetă de şapte ani, dar fanii roş-albaştrilor nu se pot bucura pe deplin de acest succes. Sunt îngrijoraţi pentru soarta echipei, după ce patronul Gigi Becali a fost trimis la puşcărie. Tocmai pentru a încerca să liniştească spiritele printre suporteri, dar şi a vedea exact care este viitorul echipei, managerul din Ghencea, Mihai ­Stoica, alături de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, a fost la penitenciarul Rahova pentru a discuta cu Gigi Becali.

Şi n-a fost deloc o întrevedere scurtă, ci una care a durat mai bine de o oră. Discuţiile, potrivit managerul, au decurs într-o singură direcţie, iar concluzia a fost clară.

Până când va ieşi patronul, destinele formaţiei vor fi conduse de Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul nu a vrut să facă nicio declaraţie după vizita la Rahova, dar managerul a detaliat:" Am de transmis două mesaje din partea lui Gigi. Primul este că Steaua va fi condusă de Laurenţiu Reghecampf şi de mine cu putere maximă. A insistat să spun asta. Nimeni, nici măcar oameni din familia lui, nu are voie să se bage. Nimeni nu are nicio putere deasupra noastră, iar dacă cineva vorbeşte despre Steaua o face în nume propriu. Al doilea mesaj este următorul: se va ţine de cuvânt şi îşi va respecta cuvântul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram".

A fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Becali a primit luni o condamnare de trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, în care au mai fost condamnaţi câte doi ani şi fos­tul ministru al Apărării, Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General, Dumitru Cioflină. În vârstă de aproape 55 de ani, Becali ar putea fi pus în libertate după cel puţin doi ani şi îi vor fi scăzute zilele din intervalul 2 aprilie - 17 aprilie 2009, în care a fost reţinut şi arestat preventiv în dosarul sechestrării de persoane.

Sărbătoresc titlul în Piaţa Constituţiei

Deşi, iniţial, anunţaseră că petrecerea pentru câştigarea campionatului nu va mai avea loc, ieri, Mihai Stoica a dezvăluit că suporterii se vor putea bucura alături de jucători pentru rezultatele din acest sezon. „Festivitatea de premiere va avea loc la Naţional Arena, marţi, 28 mai, imediat după meciul Steaua - FC Braşov, iar echipa va pleca spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, urmând ca în piaţă să se sărbătorească titlul împreună cu suporterii", a anunţat Meme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net