Messi, al patrulea sportiv activ intrat în rândul miliardarilor

Ultima actualizare:

    Leo Messi
Leo Messi

Agentinianul Lionel Messi este al patrulea sportiv intrat în grupul miliardarilor. Cel puțin așa susține revista Forbes, după ce i-a analizat averea sud-americanului.

Conform publicației americane, fotbalistul de la FC Barcelona va fi în acest an cel mai bine plătit jucător din lume. El va încasa în total 126 de milioane de dolari, dintre care 92 de milioane reprezintă salariul pe care îl încasează de la catalani. Cu această cifră, el a depășit suma de un miliard de dolari, fiind depășit doar de jucătorul de golf Tiger Woods, fostul boxer Floyd Mayweather şi de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo. Toți aceștia au trecut de limita miliardului în timpul carierei sportive, lucru care trebuie menționat, deoarece între miliardarii planetei îl regăsim și pec el mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor, Michael Jordan. Numai că el a trecut de miliard după ce s-a retras, când afacerile i-au înflorit în mod excepțional.

În ceea ce privește clasamentul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume pe 2020, Messi îi devansează pe Cristiano Ronaldo (117 milioane dolari) și pe Neymar (96 milioane de dolari).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net