Messi câştigă un euro pe secundă!

CLIIMA20120320 0091 1 jpeg
Messi

Cu fiecare secundă care trece, Leo Messi e mai bogat cu câte un euro. Aceasta este concluzia care se poate trage după ce revista franceză “France Football” a alcătuit o ierarhie a jucătorilor de fotbal în funcţie de veniturile încasate.

Lider nu putea fi altcineva decât Leo Messi, care în cele aproape 32 de milioane de secunde ale anului 2011 s-a îmbogăţit cu 33 de milioane de euro.

Adică o medie de puţin peste un euro pe secundă! De unde ia Messi banii? Doar o treime (10,5 milioane) vin din salariul de la Barcelona, restul fiind justificaţi de diversele acţiuni de publicitate şi marketing la care este solicitat sud-americanul.

Surprinzător, umbra lui Messi în acest clasament nu e marele său rival Cristiano Ronaldo, ci veteranul de 36 de ani David Beckham, care rămâne în continuare o "maşină de făcut bani" (31,5 milioane de euro pe an). Portughezul de la Real Madrid e doar pe locul trei, cu puţin sub 30 de milioane de euro.

În schimb, la antrenori, cei de la Real Madrid sunt în frunte, "factura" lui Jose Mourinho în 2011 fiind de 14,8 milioane de euro, cu aproximativ cinci milioane peste Pep Guardiola de la Barcelona.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg