Messi, cu pastilele la jambiere!

Ultima actualizare:

    Messi este unul dintre cei mai valoroşi jucători de fotbal de pe planetă
Messi este unul dintre cei mai valoroşi jucători de fotbal de pe planetă

Leo Messi a luat o pastilă de glucoză în timpul meciului pe care Barcelona l-a jucat aseară cu Olympiakos Pireu, în Liga Campionilor.

Momentul a fost surprins de camerele de televiziune, însă nu s-a putut vedea ce a luat jucătorul argentinian. În mintul 10, el a scos ceva din jambiere şi apoi a dus mâna la gură. Un jurnalist spaniol a explicat că era vorba de o tabletă de glucoză şi că este normal ca sportivii să le folosească în primele 15 minute de efort, când receptivitatea muşchilor este maximă. Alţi specialişti consideră mai eficientă folosirea glucozei între încălzire şi startul partidei.

"Nu ştiu nimic despre asta. Dacă îl fac să înscrie, poate continua să le ia", a spus antrenorul Barcelonei, Valverde.

Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Olympiakos Pireu, în etapa a treia a Grupei C a Ligii Campionilor, meci în care catalanii au jucat din minutul 42 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Pique.

Au marcat Nikolaou ’18 (autogol), Messi ’61, Digne ’64, respectiv Nikolaou ‘89.

Messi, al doilea jucător care marchează 100 de goluri în cupele europene

Lionel Messi a devenit, miercuri seară, al doilea fotbalist care marchează 100 de goluri în cupele europene, după Cristiano Ronaldo, care a înscris de 113 ori, informează uefa.com. Argentinianul a înscris de 97 de ori în Liga Campionilor şi de trei ori în Supercupa Europei în 122 de meciuri, în timp ce Ronaldo are 113 reuşite în 151 de partide.

Messi a marcat primul gol în 2005, într-un meci cu Panathinaikos Atena, iar al 50-lea în 7 martie 2012, cu Bayern Leverkusen, în optimile Ligii Campionilor.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net