Mihai Costea, dat afară de la Steaua

Ultima actualizare:

    Costea cel mic  a intrat în  dizgraţia  conducerii  Stelei
Costea cel mic a intrat în dizgraţia conducerii Stelei

Mihai Costea a fost scos din lot şi va încasa şi o amendă substanţială pentru că în regulamentul clubului din Ghencea se arată clar că nu ai voie să părăseşti oraşul în care se va disputa partida cu 48 de ore înaintea startului.

Relaţia cu starleta Daniela Crudu l-a distrus pe Mihai Costea. După numeroase critici din partea patronului Gigi Becali şi a fanilor, acum olteanul a făcut-o lată: vineri noaptea a plecat cu asistenta tv la inaugurarea unui club din Sibiu deşi duminică echipa juca în Ghencea contra Astrei. A ajuns în Bucureşti dimineaţa şi sâmbătă s-a dus la antrenament rupt de oboseală după ce a condus 600 de kilometri!

Reprezentanţii clubului din Sibiu au dezvăluit toată povestea, steliştii au intervenit, iar "Nilă" suportă acum consecinţele unei escapade în care iubita sa a petrecut în club jumătate de oră şi a dat pe gât opt shot-uri de tequila.

Prima măsură a fost ca azi să nu fie nici măcar în lot pentru jocul cu FCM Târgu Mureş, iar financiar va fi "ars" la buzunare cu mii de euro. Pe lângă aceste probleme, fanii au anunţat că vor avea o întâlnire cu atacantul oltean pentru a cere lămuriri. "O să-l bage în ghips fata asta. El mai mult îşi dă viaţa în afara terenului, decât pe teren. Vom avea o discuţie cu el", a spus unul dintre liderii suporterilor.

image
image
image
image
image
image
bayern munchen epa efe h 56385191 jpeg
hagi jr getty jpg
Hagi jpg
fani ungaria jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
Mesut Ozl jpg